„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Muzeul Fotbalului – partener SNST

- reduceri pentru membri -

Football Museum Bucharest este primul muzeu al fotbalului din Europa de Est, situat în Centrul Vechi al Bucureștiului într-o clădire istorică complet restaurată de 1.500 mp. www.footballmuseum.ro

Pregătiți-vă de o călătorie interesantă prin istoria fotbalului, precum și de experiențe spectaculoase întinse pe 8 niveluri! Pe lângă spațiile expoziționale, bucurați-vă de experiențe multimedia, jocuri sau experiențe pentru copii.

Veți putea descoperi lucruri uimitoare în strânsă legătură cu fenomenul fotbalului, cum ar fi evoluția mingii de fotbal din 1930 până în prezent, istoria arbitrilor, dar și tricouri purtate și alte lucruri ce au aparținut marilor legende românești și internaționale, cum ar fi : Hagi, Popescu, Maradona sau Ronaldo.

Am pregătit colecții în premieră în România, atât temporare, cât și permanente! De fiecare dată vei găsi ceva nou, așa că te așteptăm pe terenul nostru de joc!

La parterul clădirii, muzeul are magazin de suveniruri, bistro-restaurant în care veți vedea meciurile echipelor preferate în timp ce vă veți bucura de rețete delicioase, precum și de propria cafenea. Adresa: strada Gabroveni 24, Bucuresti, program: marți – duminică: 11.00-19.00.

Acordul încheiat între SNST/PUBLISIND și FOOTBALL MUSEUM BUCHAREST oferă sindicaliștilor și membrilor de familie ai acestora, un discount de 25% din valoarea serviciilor (bilete de intrare în muzeu) și 5% din valoarea produselor achiziționate de aceștia în cadrul magazinului fan shop Football Museum Bucharest, excepție făcând serviciile / produsele existente în promoție sau reduse.

Video de prezentare: Generatia de Aur / Vedete /

*Pentru a beneficia de reduceri membrii SNST trebuie doar să prezinte legitimaţia de membru:

 

 

 

 

 

Cardul permite accesarea ofertelor publicate aici: BENEFICII  / AVANTAJE  / TELEFONIE MOBILĂ

  ? Adeziune online

Sindicatul Național Sport și Tineret: Muzeul Fotbalului – partener SNST