„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

15% REDUCERE instant la CARREFOUR pentru membri și familiile lor

SNST/PUBLISIND - Figo.Pay

SNST/PUBLISIND a încheiat un parteneriat cu Figo.Pay, aplicație de tranzacții comerciale implementată prin CEC BANK România, prin intermediul căreia obții REDUCERE instant de 15% la cumpărături în magazinele CARREFOUR (urmează să fie activate: Auchan, Mega Image, OMV, Lidl, Cora, Profi) precum și multe alte beneficii.

Descarcă aplicația din AppStore sau Google Play, introdu codul pentru membrii organizației și bucură-te de avantajele oferite!

DESCARCĂ APLICAȚIE PENTRU ANDROID: CLICK AICI.

DESCARCĂ APLICAȚIE PENTRU IPHONE: CLICK AICI.

Înscrie-te în aplicație folosind cele 2 coduri, astfel:

  • Introduci codul de invitație WNDEVX si codul de înscriere PUBLISIND
  • Îți va apărea valoarea de 20 puncte, echivalentul a 20 lei

și primești automat un BONUS de activare în cuantum 20 LEI.

Partenerul nostru oferă tuturor membrilor organizației aplicația de tip eWallet social, un nou avantaj comercial de tip cashback, reduceri de fiecare dată când cumperi de la comercianții parteneri, cele mai mari lanțuri de magazine și supermarketuri, platforme de streaming și shopping online. Figo.Pay este un produs fintech gândit să ofere utilizatorilor posibilitatea de a cumpăra inteligent și sigur, dar mai ales de a face economii considerabile.

Atenție: Oferta este doar pentru membrii SNST/PUBLISIND, partenerii noștri pot verifica prin sondaj calitatea de membru de sindicat a celor care accesează oferta.

SNST/PUBLISIND încearcă să vină în întâmpinarea membrilor săi cu oferte consistente care să fie resimțite ca economii importante pentru membri, mai ales în această perioadă în care inflația și nesimțirea guvernanților lovesc puternic în nivelul de trai al angajaților.

  ? Adeziune online

Succes la cumpărături!

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

contact: 0784.116.973

office@snst.ro / www.snst.ro

Sindicatul Național Sport și Tineret

SYNEVO    PARALELA 45    TELEKOM    MOL    OK MEDICAL    SELGROS    CLINICA SANTE    LUGO    C.A.R.    MILITARY SHOP     ORANGE   LUKOIL    CARD PRIVAT DE SĂNĂTATE    BENEFICII     WorldClass     SNST     Clinica Dentară Dr. Șerban     Pensiunea BIG Fish    Senzorial dining   AVANTAJE    Forest Retreat & Spa    Spital & Policlinica Sfantul Ioan    ASIROM    Pensiunea Paradis     Therme București     Lava & Cuce    OMNIASIG    Ești în sindicat – ești asigurat!     Farmaciile DONA    Hotel WELS – Delta Dunării    VODAFONE     OPTIblu   Împrumuturi     Telefonie

Sindicatul Național Sport și Tineret: 15% REDUCERE instant la CARREFOUR pentru membri și familiile lor

3 răspunsuri

  1. Consider ca aceste oferte sunt importante pentru membri , in această perioadă cand se apropie și sărbătorile tinănd cont că prețurile mai ales la alimente au crescut foarte mult .Mulțumim Sindicatului National Sport și Tineret !