Parteneriatul încheiat de PUBLISIND cu Farmaciile Dona oferă membrilor federației un discount de 10% la prețul afișat în farmacii, pentru toate produsele comercializate, respectiv: medicamente, produse farmaceutice/ parafarmaceutice, cosmetice, suplimente alimentare, cu exceptia medicamentelor eliberate pe baza rețetelor gratuite sau compensate.

Reducerea de 10% se acordă în limita unui plafon maximal lunar total al achizițiilor în cuantum de 500 lei, cu nivelul de reducere agreat (valoarea maximă a achizițiilor într-o lună pe care persoana beneficiară le poate efectua pentru a beneficia de reducere. Suma neutilizată nu se reportează). După depașirea plafonului total de 500 lei/lună, pentru restul achizițiilor nu se mai aplică beneficiile Cardului Dona Corporate în luna respectivă. Reducerea nu se va cumula cu alte oferte, promoții, campanii organizate de Partener.

Pentru a beneficia de ofertă, membrii Federației vor fi identificați pe baza Cardului Dona Corporate pe care îl dețin, respectiv a codului serial aferent (aplicat pe Card), și pe care trebuie să-l prezinte în farmacie la momentul efectuării cumpărăturilor. Reducerea este valabilă în toate farmaciile care funcționează sub denumirea Farmacia Dona aparținând S.C. SIEPCOFAR S.A.

Rețeaua de farmacii DONA este deținută de S.C. SIEPCOFAR S.A. – o companie cu capital 100% românesc. Farmaciile DONA sunt printre cele mai apreciate din România, cu o tradiție de peste 27 de ani și o distribuție echilibrată, la nivel național.

Investițiile continue în cursuri de formare și specializare pentru angajați, punerea la dispoziția pacienților a unui portofoliu variat (format atât din medicamente, cât și din produse parafarmaceutice și cosmetice), ofertele comerciale competitive și campaniile de educare, informare și prevenție, precum și oferirea tuturor informațiilor necesare administrării optime și sigure a medicamentelor, vizând doar interesul medical al pacienților, ne recomandă că pe un partener pe termen lung.

În Farmaciile DONA vei fi întâmpinat întotdeauna cu atenție, grijă, dar mai ales cu respect.