„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

AYT TUR OPERATOR – partener SNST

OFERTA SERVICII TURISTICE 2023

AYT Tur Operator S.R.L. este o companie tânără, dinamică, cu șanse reale de a deveni unul dintre jucătorii importanți pe piața turismului din România și nu numai. Echipa AYT Tur Operator este formată din oameni profesioniști, dedicați și atenți la nevoile clienților, condusă de un management cu experiență. AYT Tur Operator urmărește să fie partenerul de încredere și prima alegere a turiștilor.

Ofertele companiei sunt variate, personalizate și orientate spre satisfacerea dorințelor, dar și a confortului și siguranței călătoriilor dvs. Sejururile și circuitele noastre pot fi personalizate sau create special în funcție de solicitări. Turcia este pentru noi o „a doua casă”, de aceea vă așteptăm alături de noi să vă bucurați de plajele sale și de ospitalitatea bine-cunoscută a turcilor, dar și să parcurgeți crâmpeie din istoria unui mare imperiu prin circuitele pe care le organizăm.

Noi, cei de la „AYTur” (AYT Tur Operator), suntem aici pentru a vă îndeplini visele de călătorie și pentru a vă oferi vacanțe minunate care să vă îmbogățească spiritual în mod constant. Misiunea și scopul nostru sunt definite prin motto-ul „despre călătoria ta”(About Your Trip). Noi ne dorim sa fim, nu doar specialiștii dvs în călătorii, ci și partenerii și complicii dvs. de vacanță.

Oferta pentru membrii SNST

Date de contact:

  ? Membrii SNST sunt asigurați

 

*Pentru a beneficia de reduceri membrii SNST trebuie doar să prezinte legitimaţia de membru:

 

 

 

 

 

Cardul permite accesarea ofertelor publicate aici: BENEFICII  / AVANTAJE  / TELEFONIE MOBILĂ

  ? Adeziune online

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: AYT TUR OPERATOR – partener SNST