„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST si Rompetrol

Prin acordul de furnizare de produse si servicii incheiat cu Sindicatul National Sport si Tineret, Rompetrol ofera membrilor SNST beneficii si reduceri in benzinariile, magazinele si restaurantele sale si ale partenerilor sai. Procedura simpla: 1. solicita cardul ROMPETROL prin liderul grupei sau personal, de la cea mai apropiata benzinarie; 2. trimite numarul cardului si numele prin e-mail: office@snst.ro; 3. primesti un mesaj de confirmare a intrarii in grupul Rompetrol-SNST; oferta este valabila pentru tine si membrii familiei tale.

Cu Rompetrol, ajungi mai departe!

Rompetrol este cel mai cunoscut brand al KMG Internațional sub care sunt operate activitățile și operațiunile de distribuție a carburanților de calitate în România, Moldova, Bulgaria, Georgia și Franța.

Fill&Go este primul sistem de identificare la pompa, serviciu unic pe piata romaneasca, disponibil acum si membrilor SNST.

– Cardul Fill&Go Debit oferit SNST reprezinta o solutie imediata pentru optimizarea timpului de alimentare si a resurselor financiare.
– Este securizat, cu cip, fiind identificabil prin seria inscrisa pe el si prin codul de client Fill&Go care este alocat fiecarui membru al organizatiei.
– Este un card pe care il poti alimenta cu ce suma doresti, oricand doresti si care iti aduce o multime de beneficii in statiile Rompetrol.
– Poti sa iti alimentezi contul Fill&Go cu diverse sume, prin numeroase modalitati de plata, inclusiv online, si poti sa vezi istoricul trazactiilor si reducerile obtinute din contul tau Fill&Go. Simplu si rapid!

Membrii SNST vor primi aceste carduri valabile in statiile Rompetrol, Rompetrol Partener* si Expres*.

Dupa ridicarea cardurilor, fiecare grupă va trimite la office@snst.ro  cererea de aderare la

Grupul  ROMPETROLSNST.

Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie: telefon / whatsapp: 0742.324.417  –  0784.116.973

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

 

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST si Rompetrol

Share on facebook
Distribuie