„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Lava & Cuce – oferta pentru membri

20% reducere la serviciile de spălătorie, curățătorie și croitorie

Lava & Cuce este un lanţ de magazine cu puncte de lucru în mall-uri din Bucureşti și din țară, care oferă servicii profesionale de:

  • Curăţătorie uscată şi călcat de cămăşi;
  • Croitorie şi modificări pe loc ( tivit, înlocuiri de fermoare, reparaţii, etc);
  • Spălătorie rapidă şi curăţătorie uscată, pentru orice împrejurare.

20% reducere la serviciile de spălătorie, curățătorie și croitorie pentru membrii SNST/PUBLISIND

De câte ori aţi avut nevoie de o cămaşă, care se afla încă în coşul de rufe al unei spălătorii? Sau de câte ori aţi avut nevoie de o modificare urgent de croitorie pentru a îmbrăca ceva?  Soluţia Lava & Cuce este răspunsul câştigător referitor la serviciile oferite, în termeni de calitate, preţ şi urgenţă!

Cu cel mai recent şi de calitate echipament de care dispune, Lava & Cuce este capabilă să cureţe uscat şi să calce toate obiectele de îmbrăcăminte în mai puţin de 90 minute. În jumătate de oră Lava & Cuce este capabilă să efectueze modificările de croitorie solicitate de clienţi.

Lava & Cuce o companie nouă, produsul unei experienţe îndelungate, a cărei cotă de încredere şi ştiinţă de a face au situate-o pe poziţia 1A al Grupului CLEAN cunoscută în acest domeniu al afacerilor în întreaga Europă de mai bine de 30 de ani, şi care are peste 400 de locaţii deschise în administrare direct sau prin franciză. Sistemul inovativ Lava & Cuce se adresează tuturor tipurilor de clienţi, într-o piaţă în care cererea de acest tip de servicii se află în creştere.

Pentru a beneficia de reducere membrii SNST trebuie să prezinte legitimaţia de membru:

 

 

 

 

 

Cardul permite accesarea ofertelor publicate aici: BENEFICII  sau: AVANTAJE

Vreau să devin membru! Adeziune online 

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Național Sport și Tineret: Lava & Cuce – oferta pentru membri