„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Împreună am luat iniţiativa înfiinţării acestei organizaţii sindicale naţionale din dorinţa de a ne uni forţele pentru reprezentarea tuturor celor care activează în Sport, Tineret, Cultură, Educație și Administrație Publică la nivel central și teritorial.

Constituirea SNST a făcut posibilă crearea cadrului statutar în care profesioniştii acestor domenii să își exprime şi să își împlinească dorinţele, să facă propuneri şi să găsească soluţii, într-un mod instituţional şi organizat, sub protecţia unui sindicat important şi puternic.

Acţiunile noastre încurajează implicarea în mişcarea sindicală a colegilor din Sport, Tineret, Cultură, Educație și Administrație Publică,  pentru recunoaşterea drepturilor şi a competenţelor profesionale ale membrilor organizaţiei noastre. Sprijinim elaborarea de studii de specialitate, formarea profesională continuă, dar si promovarea liberei iniţiative, a libertăţii de exprimare şi asigurarea unităţii de acţiune a membrilor sindicatului.

Principiile în baza cărora familia noastră, a celor din SNST, își desfășoară activitatea sunt: RESPECTUL, UNITATEA, INIȚIATIVA și SOLIDARITATEA.

Fiecare membru de sindicat este important pentru noi și tocmai de aceea ținem pasul cu schimbarea și răspundem în orice moment nevoilor sale. Suntem convinşi că împreună putem realiza obiectivele propuse.

*Devenim prioritate prin atitudine!

 

Echipa SNST