„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Therme București – oferta pentru membri

Începând de astăzi, membrii SNST/PUBLISIND beneficiază de 15% reducere la cumpărarea biletelor online pe Therme București.

Therme București, cel mai mare complex de relaxare, wellness și entertainment cu ape termale din Europa, construit greenfield. Amplasat la 10 minute de oraș, Therme Bucuresti este deschis tot timpul anului, 7 zile din 7. Therme Bucuresti cuprinde 3 zone distincte, cu facilități variate care creează atmosfera unei vacanțe tropicale. Complexul are o suprafață de peste 29 de mii de metri pătrați, 9 piscine cu apă termală indoor și outdoor, cocktail pool bars indoor și outdoor, 6 saune tematice uscate, 4 saune umede, jacuzzi, 15 tobogane acvatice, 3 restaurante. Ambianța tropicală este completată de cei 1,400 de palmieri și speciile unicat de plante exotice. Descoperă Therme București:

Pentru un circuit natural de aer proaspăt interior, Therme folosește sisteme independente de ventilație cu volume mari de aer, dezinfectate cu filtre HEPA (similare cu cele folosite în zonele medicale), dublate de sisteme de ventilație naturală. În plus, palmierii și vegetația bogată asigură un spațiu interior oxigenat natural.  Terapia cu infrarosii / Therme București

Procedura de accesare a ofertei pentru membrii SNST este următoarea:

  1. Îți creezi cont pe site-ul Therme București, www.therme.ro/mytherme/login,
  2. Soliciți aderarea la grupul Therme SNST/Publisind prin e-mail, la adresa snst.contact@yahoo.com,
  3. Vei primi pe e-mail un link pe care îl vei accesa și te vei reloga cu userul și parola creată, după care vei da click pe Join/Aderă,
  4. Ulterior vei beneficia împreună cu familia ta de reducerea de 15% la achiziția de bilete on-line, în limita a 10 bilete pe lună.

Pentru a beneficia de reduceri membrii SNST trebuie să prezinte legitimaţia de membru:

 

 

 

 

 

Cardul permite accesarea ofertelor publicate aici: BENEFICII  sau: AVANTAJE

Vreau să devin membru! Adeziune online

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Național Sport și Tineret: Therme București – oferta pentru membri