„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

OK Medical – Cardul Privat de Sănătate

Oferta pentru membrii SNST

Cardul Privat de Sanatate dezvoltat de Ok Medical in parteneriat cu Mastercard

Daca doresti sa devii Utilizator al cardului privat de sanatate trebuie doar sa accesezi link-ul dedicat membrilor PUBLISIND

10% reducere pentru membrii SNST

In urma contractului de colaborare incheiat intre OK MEDICAL si SNST/PUBLISIND, membrii sindicatului vor beneficia de discount de 10% la abonamentul privat de sanatate. Nu doar atat, pentru plata in avans pe 6 sau 12 luni, veti beneficia de extra discount de 5% si 10% din partea OK MEDICAL.

Practic, ca utilizator al cardului Mastercar nu trebuie decat sa:

  1. Suni la 021 9677, serviciu de navigare și concierge medical NON STOP, și comunici problema pe care o ai. Echipa formată din personal calificat și medici te va îndruma către specializările medicale corespunzătoare nevoilor tale și îți va indica toți furnizorii medicali privați din zona geografică în care te afli.
  2. După efectuarea apelului, în mai puțin de un minut, cardul tău va fi activat și va putea fi folosit pentru a achita servicii medicale la ORICE furnizor medical privat de pe teritoriul României. Cu alte cuvinte, ca deținător al cardului bancar OK Medical emis în parteneriat cu Mastercard, vei putea achita servicii medicale oferite de către TOȚI furnizorii privați de servicii medicale de pe teritoriul României.
  3. După accesarea serviciilor medicale solicitate, un consilier personal OK MEDICAL te va apela pentru asistență suplimentară sau pentru închiderea procesului de asistență medicală.

Pe parcursul intregului proces mentionat mai sus, efortul tau financiar va fi ZERO, toate cheltuielile  fiind acoperite exclusiv si integral de catre OK MEDICAL.

*Pentru a beneficia de reduceri membrii SNST trebuie să prezinte legitimaţia de membru:

 

 

 

 

 

Cardul permite accesarea ofertelor publicate aici: BENEFICII  / AVANTAJE  / TELEFONIE MOBILĂ

Vreau să devin membru! Adeziune online

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Național Sport și Tineret: OK Medical – Cardul Privat de Sănătate

10 răspunsuri

  1. Buna ziua
    Cum și În ce condiții pot obține cardul privat de sănătate ok medical.

  2. Cat costa lunar pt a avea acestcard? Nu Mastercard,insa as dori cardul de sanatate.Va rog detalii

  3. Buna ziua. As dori amananute privind costurile lunare ale asigurarii, care sunt serviciile medicale incluse, dupa cat timp de la încheierea contractului se poate beneficia de asigurare, pe ce perioadă se incheie asigurarea. Multumesc