„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Clubul Sportiv Ciprian Sora – partener SNST

Kick Boxing / Fitness

Onoare, disciplină și respect!

Clubul Sportiv Ciprian Sora pleacă de la un concept prin care poţi obţine deconectare de la stresul zilnic, atât prin exerciţii, nutriţie adecvată și socializare. Fie că aveţi nevoie pentru a pierde în greutate, modelare sau remodelare a masei musculare, reducerea stresului, îmbunătățirea performanţei sportive Clubul Sportiv Ciprian Sora este locul in care vă puteţi atinge obiectivul!

Sala Polivalentăetaj 1 Calea Piscului nr.10, Sector 4, București

În sala de sport a Clubului Sportiv Ciprian Sora, activitatea sportivă se desfăşoară pe o suprafaţă totală de aproximativ 850 m² compartimentaţi astfel: 400m² sunt destinaţi sălii de fitness, 300m² pentru kick-box şi aproximativ 150m² revin încăperii unde se desfășoară toate activităţile ce ţin de aerobic.

Program: Luni-Vineri: 8.00 – 22.00, Sâmbătă: 8.00 – 18.00

Echipa este formată din antrenori profesionişti ce au cunoștințe aprofundate în toate domeniile care au legătură cu sportul şi sănătatea în general, fitness, aerobic, kangoo-jumps, zumba, steel tonic, thai kombat, arte marţiale copii şi adulţi.

Clubul Sportiv Ciprian Sora oferă membrilor SNST și copiilor acestora 15% reducere la abonamentele lunare – Kick Boxing și Sala Fitness.

Prof. Ciprian Sora, centură neagră 3 Dan în Kick Box, este antrenorul lotului național de Kick Boxing K1 și Low Kick. Este primul și până acum singurul sportiv român care a obținut titlul de Campion Mondial de Muay Thai / Thailanda / anul 1999 / categ. 86kg, iar în în 1998 a devenit Campion European la Kick-Boxing (palmares sportiv).

Date de contact Club Sportiv – Kick Boxing și Fitness:

*Pentru a beneficia de reduceri membrii SNST trebuie doar să prezinte legitimaţia de membru:

Sindicatul Național Sport și Tineret: Clubul Sportiv Ciprian Sora – partener SNST