„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Asigurări locuință

Parteneriatul încheiat între SNST/PUBLISIND și ASIGURLOCUINȚA.RO oferă membrilor de sindicat reduceri la încheierea asigurărilor.

ASIGURLOCUINȚA.RO: Ne dorim să fim cel mai transparent partener online din România pentru persoanele care doresc să iți asigure locuința și astfel să oferim prețuri neinfluențate de comisioane sau alte interese.

Aici clienții au posibilitatea să aleagă cea mai potrivită asigurare în funcție de bugetul și interesul lor, dintre toate ofertele existente pe piață. Astfel aducem plus valoare în societate.

Promisiunea noastră este ca vom aplica asupra asigurarii complexe a locuinței, două seturi de reduceri, indiferent de asigurarea pe care membrii PUBLISIND o detin, asa cum se poate observa mai jos:

  1. Aplicăm o prima reducere rezultată în urma negocierii noastre cu asiguratorul. Aceasta prima reducere este de cele mai multe ori de 20% si este influențată de politica Asiguratorului, unii asiguratori oferind chiar mai mult de 20% iar alții mai puțin. Noi ne angajăm să obținem mereu reducerea maximă, în interesul PUBLISIND.
  2. REDUCERE GARANTATĂ-10% Aceasta este cea de-a doua reducere și depinde in totalitate de serviciul nostru si se va aplica an de an.
  3. La oricare contraofertă de la concurenți pe care membrii de sindicat ne-o prezintă, noi aplicăm o reducere de 10%, de fiecare data.
  4. Acest proiect este un instrument excelent in special pentru colegii care au achizitonat o locuință prin credit bancar căci această asigurare mai ieftină dedicată membrilor PUBLISIND, înlocuieste asigurarea mai scumpă vandută de Banca.
  5. Extindem Reducerile și pentru RUDELE membrilor PUBLISIND.
  6. De aceste reduceri ale asigurării complexe de locuință sunt direct interesați colegii care dețin un credit bancar căci ei au obligația de a prezenta an de an o asigurare la Bancă. De asemenea ne adresăm și celorlalți membrii PUBLISIND, care nu au credit bancar.

Date de contact: Adresa: str. Vasile Lucaciu, nr. 13, Timișoara Telefon: 0724712828, 0724251764 Website: asigurlocuinta.ro Email: alingolentanu@gmail.com Facebook: asigurlocuinta.ro

PUBLISIND - Esti_in_SINDICAT__esti_ASIGURAT-2022 (1)

*Pentru a beneficia de reduceri membrii SNST trebuie doar să prezinte legitimaţia de membru:

 

 

 

 

 

Cardul permite accesarea ofertelor publicate aici: BENEFICII  / AVANTAJE  / TELEFONIE MOBILĂ

Vreau să devin membru! Adeziune online

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Național Sport și Tineret: Asigurări locuință