„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Oferta pentru membrii SNST – Delta Dunării:

Plătești 3 nopți și stai 4!

Pensiunea BIG Fish, partenerul SNST din Delta Dunării, oferă membrilor organizației noastre o reducere de 15% față de prețurile standard. În plus, începând cu data de 28 iulie, vă puteți caza 4 nopți și veți plăti doar 3.

Satul Mila 23 este unul dintre cele mai vechi sate lipovenești, situat la jumătatea distanței dintre Tulcea și Marea Neagra, și în care se poate ajunge doar pe apă. Acest fapt îl transformă într-un punct de atracție pentru toți iubitorii de natură și pentru cei care doresc să regăsească simplitatea, libertatea și autenticitatea vieții de pescar lipovean.

Veți găsi la noi camere generoase, un restaurant cu bar primitor, un centru de activități pentru copii, o priveliște extraordinară și bucate delicioase care o să vă încânte simțurile.

Nu vă povestim despre excursiile pe canalele secrete ale Deltei, unde veți putea admira nuferi, pelicani sau cormorani, nici despre excursia la Pădurea Letea cu oprire de luat masa la localnicii din Deltă sau despre cea de la Sulina și nici despre expedițiile de pescuit care se lasă cu povești care mai de care mai… inedite.

Pentru membrii SNST/PUBLISIND,  Pensiunea BIG FISH oferă o reducere de 15% față de prețurile standard.

Date de contact:

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: Oferta pentru membrii SNST – Delta Dunării: