„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST – Casa Siqua București

Parteneriat în favoarea membrilor

Casa Siqua este situată în inima Bucureștiului, lângă Opera Națională și la doar 10 minute cu mașina de KM ​​0 al capitalei. Camerele elegante și spațioase au vedere la oraș și oferă acces gratuit la internet WiFi. Puteți folosi biroul dacă aveți nevoie să lucrați puțin.

La un cost suplimentar, vă poate fi aranjat un serviciu de transfer de la/la aeroport la Otopeni. De asemenea, sălile de întâlnire de la fața locului pot fi rezervate în scopuri de afaceri. Opțiunile de parcare includ spațiu limitat, în funcție de disponibilitate, în fața hotelului sau o parcare privată cu plată (cost 7 euro/zi).

Restaurantul hotelului Giglio oferă preparate din bucătăria internațională și are o capacitate de 60 de locuri. Vă puteți începe dimineața cu micul dejun tip bufet. Casa Siqua este aproape de toate reperele importante de afaceri, culturale și istorice. O plimbare de 10 minute vă va duce la Parcul Cișmigiu. Atuurile noastre sunt camere de primă clasă, servicii excelente și ospitalitate autentică. Suntem o casă pentru timpul tău de neuitat!

Casa Siqua acordă membrilor SNST un discount de 20% din valoarea serviciilor sau produselor achiziționate de către aceștia, excepție făcând cele existente în promoție sau serviciile și produsele care sunt deja reduse.

Date de contact

  • Adresa: Calea Plevnei 59 A, Sector 1, București
  • Telefon: +40 213 195 160, 0751 048 813
  • Email: reservations@casasiqua.ro
  • Website: casasiqua.ro

*Pentru a beneficia de reduceri membrii SNST trebuie doar să prezinte legitimaţia de membru:

 

 

 

 

 

Cardul permite accesarea ofertelor publicate aici: BENEFICII  / AVANTAJE  / TELEFONIE MOBILĂ

Vreau să devin membru! Adeziune online

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST – Casa Siqua București