„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

*Susține organizația care te susține!

Formularul 230

Grupele SNST își pot majora fondul de ajutoare fără costuri pentru membri, prin completarea formularului de redirecționare a procentului din impozit către sindicat. Aceasta se poate face până la 25 mai:

DESCARCĂ FORMULARUL 230

Fondurile astfel colectate sunt folosite de grupele SNST pentru a majora ajutoarele acordate membrilor aflați în situații deosebite.

Redirecționarea procentului din impozitul pe venit nu este o donație. De fapt, cine redirecționează nu face decât să dispună Ministerului Finanțelor ca 3,5% din impozit să fie redirecționat către o entitate non-profit. SNST este înscris în Registrul entităților non profit pentru care se acordă deduceri fiscale.

Pasul următor este să depuneți formularul personal, prin poștă sau prin liderul grupei dvs. Legea permite depunerea formularului prin mai multe metode: direct la registratura organului fiscal, prin poștă, cu scrisoare recomandată, la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu.

Pentru grupele care doresc majorarea suplimentară a fondului propriu, se pot depune formulare și din partea membrilor familiei (rugăm liderul grupei să ne contacteze). Termen depunere: 25 mai 2023.   3,5%  /  2 ani.

*Susține organizația care te susține!

  ? Membrii SNST sunt asigurați

 

Formular-230 SNST

Sindicatul Național Sport și Tineret: *Susține organizația care te susține!