„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST are Contract colectiv de muncă și la Satu Mare

CCM la nivel de unitate 2022-2024

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare are primul său Contract colectiv de muncă la nivel de unitate, CCM care apără și promovează interesele ambelor părți și are valoare normativă, funcționând ca un cod al muncii valabil doar pentru semnatari. De acum, salariații DJST Satu Mare, membri ai Sindicatului Național Sport și Tineret sunt protejați de Contractul colectiv de muncă, care a fost încheiat pentru o perioadă de doi ani – 2022/2024.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Satu Mare a transmis confirmarea înregistrării Contractului colectiv de muncă la nivel de unitate încheiat între direcție și sindicat:

Dacă niciuna dintre părți nu denunță contractul cu 30 de zile înainte de expirarea perioadei pentru care a fost încheiat, valabilitatea acestuia se prelungește de drept până la încheierea unui nou contract, dar nu mai mult de 12 luni.

 ?  SNST

Conform normelor actuale, toate documentele se completează în trei exemplare originale, urmând ca după verificarea și înregistrarea la ITM să rămână câte un exemplar pentru fiecare parte: unitatea angajatoare, inspectoratul de muncă și sindicat. Primul pas pentru a ajunge la negocieri cu angajatorul este ca sindicatul să obțină reprezentativitatea la nivelul unității. Judecătoria sector 3 București a constatat că SNST este reprezentativ la nivelul DJST Satu Mare și astfel a fost îndeplinită și această condiție.

 ?  Avantaje

   Sport, Tineret, Cultură, Educație și Administrație publică

 ? Membrii SNST sunt asigurați

 

SNST continuă negocierile pentru încheierea Contractelor colective la nivelul tuturor unităților din Sport și Tineret, obiectivul propus este acela de a avea CCM în toate grupele. Tot mai mulți colegi din Sport și Tineret se regăsesc în mesajele şi acţiunile noastre şi se alătură echipei, zilnic primim cereri de aderare la organizație.    ? Adeziune online   sau   descarcă Adeziunea

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST are Contract colectiv de muncă și la Satu Mare