„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

O nouă decizie în favoarea membrilor SNST

Angajatorul obligat să acorde drepturi retroactiv

Tribunalul Prahova s-a pronunțat astăzi, 24 septembrie 2021, asupra cererii formulate de SNST prin care s-a cerut aplicarea corectă a prevederilor legale cu privire la sporul pentru condițiile de muncă pentru salariații Clubului Sportiv “Petrolul” Ploiești (dosar nr.1056/105/2021):

Solicitarea sindicatului a fost formulată în baza Legii nr 153/2017 – lege cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice (Art.23) și a Hotărârii nr. 917/2017 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, a mărimii concrete a sporului pentru condiţii de muncă, precum şi a condiţiilor de acordare a acestuia pentru familia ocupaţională de funcţii bugetare ”Administraţie” din administraţia publică centrală (în vigoare începând cu 1 ianuarie 2018):

  1. punerea în plată a sporului pentru condițiile de muncă în conformitate cu numărul de factori de risc identificați de către Direcția de Sănătate Publică Prahova prin “Buletinul de Determinare prin expertizare a condițiilor de muncă” și
  2. emiterea unor decizii pentru fiecare dintre salariații Clubului Sportiv “Petrolul” Ploiești, membri SNST, prin care să se acorde retroactiv sporul de condiții aplicat la salariul de bază, începând cu data de 01.12.2019.

Sindicatul Național Sport și Tineret este reprezentativ la nivelul CS Petrolul Ploiești cu care a încheiat Contractul colectiv de muncă la nivel de unitate.

SNST va susține în continuare toate acțiunile privind drepturile salariale ale membrilor, toți cei care doresc să se înscrie în acțiunile comune ne pot contacta prin e-mail: office@snst.ro sau prin Telefon/WhatsApp: 0784.116.973.

Vreau să devin membru SNST! Adeziune online 

Sindicatul Național Sport și Tineret: O nouă decizie în favoarea membrilor SNST

Distribuie