„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST are încă un Contract colectiv de muncă

2022 - 2024

Casa de Cultură a Studenților Craiova și Sindicatul Național Sport și Tineret sunt semnatarii Contractului colectiv de muncă la nivel de unitate, primul din istoria acestei unității.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Dolj a transmis confirmarea înregistrării Contractului colectiv de muncă la nivel de unitate încheiat între CCS Craiova și SNST:

 ? Ești în sindicat, ești asigurat!

Inițierea negocierilor s-a făcut la solicitarea SNST care, în data de 28.09.2022, a cerut negocierea CCM la nivel de unitate – CCS Craiova. În conformitate cu prevederile Legii nr.62/2011 – lege a dialogului social, CCS a stabilit data primei ședințe de negociere pentru ziua de 04.10.2022. La negociere s-a căzut de acord asupra clauzelor din draftul propus și au fost semnate documentele. A urmat procedura completării dosarului, apoi cererea și înregistrarea la Inspectoratul Teritorial de Muncă și, după verificări, Contractul a fost înregistrat de ITM și a intrat în vigoare.

 ?  SNST

Conform normelor actuale, toate documentele se completează în trei exemplare originale, urmând ca după verificarea și înregistrarea la ITM să rămână câte un exemplar pentru fiecare parte: unitatea angajatoare, inspectoratul de muncă și sindicat. Primul pas pentru a ajunge la negocieri cu angajatorul este ca sindicatul să obțină reprezentativitatea la nivelul unității. Judecătoria sector 3 București, prin sentința civilă sentința nr.5662 din data de 19.05.2021, a constatat că SNST este reprezentativ la nivelul Casei de Cultură a Studenților Craiova și astfel a fost îndeplinită și această condiție.

 ?  Avantaje

SNST continuă negocierile pentru încheierea Contractelor colective la nivelul tuturor unităților, obiectivul propus este acela de a avea CCM în toate grupele sindicale. Tot mai mulți colegi se regăsesc în mesajele şi acţiunile noastre şi se alătură echipei, zilnic primim cereri de aderare la organizație. ? Adeziune online   sau   descarcă Adeziunea

  ?  Sport, Tineret, Cultură, Educație și Administrație publică

Echipa SNST

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST are încă un Contract colectiv de muncă