„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Contract colectiv de muncă la nivel de unitate

CSM SIBIU - SNST / 2022 - 2024

Clubul Sportiv Municipal Sibiu și Sindicatul Național Sport și Tineret sunt semnatarii Contractului colectiv de muncă la nivel de unitate, primul din istoria acestui club.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu a transmis confirmarea înregistrării Contractului colectiv de muncă la nivel de unitate încheiat între CSM SIBIU și SNST:

  👉 Ești în sindicat, ești asigurat!

Inițierea negocierilor s-a făcut la solicitarea SNST care, în data de 03.08.2022, a cerut negocierea CCM la nivel de unitate – C.S.M. Sibiu. În conformitate cu prevederile Legii nr.62/2011 – lege a dialogului social, Clubul a stabilit data primei ședințe de negociere pentru ziua de 11.08.2022. La negociere s-a căzut de acord asupra clauzelor din draftul propus și au fost semnate documentele. A urmat procedura completării dosarului, apoi cererea și înregistrarea la Inspectoratul Teritorial de Muncă și, după verificări, Contractul a fost înregistrat de ITM și a intrat în vigoare.

 👉  SNST

Conform normelor actuale, toate documentele se completează în trei exemplare originale, urmând ca după verificarea și înregistrarea la ITM să rămână câte un exemplar pentru fiecare parte: unitatea angajatoare, inspectoratul de muncă și sindicat. Primul pas pentru a ajunge la negocieri cu angajatorul este ca sindicatul să obțină reprezentativitatea la nivelul unității. Judecătoria sector 3 București, prin sentința civilă sentința nr.5295 din data de 02.06.2022 , a constatat că SNST este reprezentativ la nivelul Clubului Sportiv Municipal Sibiu și astfel a fost îndeplinită și această condiție.

 👉  Avantaje

SNST continuă negocierile pentru încheierea Contractelor colective la nivelul tuturor unităților din Sport și Tineret, obiectivul propus este acela de a avea CCM în toate grupele. Tot mai mulți colegi din Sport și Tineret se regăsesc în mesajele şi acţiunile noastre şi se alătură echipei, zilnic primim cereri de aderare la organizație.    👉 Adeziune online   sau   descarcă Adeziunea

  👉 Solicităm majorarea indemnizației de hrană!

Sindicatul Național Sport și Tineret: Contract colectiv de muncă la nivel de unitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *