„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Cantina sportivilor transformată în local pentru petrecere privată

Party la Ministerul Sportului. Cadouri pentru ministru

În timp ce nouă ne spun că nu sunt bani pentru activități și programe, se blochează premierile pentru rezultatele sportive deosebite, sunt tăiate posturi, înregistrăm restanțe, penalități și ne sunt sistate servicii, ei își măresc salariile și organizează petreceri din banii publici?

Cine a plătit distracția?

Gandul.ro a descris cu detalii și foto petrecerea organizată de ministrul Sportului într-o cantină aflată în subordinea ministerului pe care îl conduce. Până la această dată nu s-au comunicat detaliile privind  prețul la care s-a ridicat toată distracția și nici cine a achitat factura, ministrul sau instituția. Articolul publicat pe site-ul www.gandul.ro  arată că “nota de plată pentru întreaga consumație și pentru închirierea locației nu fost emisă la sfârșitul petrecerii. Eliberarea facturii s-a pus în discuție abia 12 ore mai târziu, după ce reporterii Gândul s-au interesat dacă aniversarea lui Eduard Novak a fost decontată de minister sau dacă politicianul UDMR și-a achitat aniversarea din banii lui.”

Meniu la preț special

Poate vă întrebați de ce ministrul și-a făcut petrecerea la o unitate din subordinea sa, de ce a ales să își distreze invitații într-o bază sportivă și la prețuri reduse. Eduard Novak, avea destui bani pentru a-și face ziua de naștere la orice restaurant, fără să apeleze la meniurile destinate sportivilor (declarație de avere). Dar aici, la unitatea subordonată, s-a simțit the big boss, servit de subordonați a fost pe propriul teren, toți au încercat să îi facă pe plac, să fie servit conform standardelor oferite unui ministru în Guvernul României. Așa este condus Sportul în această perioadă, cu asta se ocupă actuala conducere a Ministerului Sportului. În timp ce indemnizația de hrană este plafonată, calculată la nivelul din 2019, unii fac petreceri private în instituții publice, în bazele dedicate sportivilor.

Articolul complet și foto de la sosirea la petrecere a ministrului, însoțit de invitați, aici: gandul.ro

 ? Plus 25%

Premieri

Venituri

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: Cantina sportivilor transformată în local pentru petrecere privată