„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST are un nou Contract colectiv de muncă la nivel de unitate

CCS Cluj / SNST - CCM 2022/2024

Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” Cluj-Napoca și Sindicatul Național Sport și Tineret sunt semnatarii noului Contract colectiv de muncă la nivel de unitate.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Cluj Napoca a transmis confirmarea înregistrării Contractului colectiv de muncă la nivel de unitate încheiat între CCS Cluj și SNST:

Dacă niciuna dintre părți nu denunță contractul cu 30 de zile înainte de expirarea perioadei pentru care a fost încheiat, valabilitatea acestuia se prelungește de drept până la încheierea unui nou contract, dar nu mai mult de 6 luni.

Casa de Cultură a Studenţilor “Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca a reprezentat de la începuturi un spaţiu al spiritelor tinere şi libere, al culturii autentice, oferind tinerilor o alternativă elevată, de petrecere a timpului liber. Casa de Cultură a Studenţilor este un mediu în care se dezvoltă calităţile artistice şi morale ale tinerilor studenţi, este un spaţiu de manifestare pentru experimente culturale, precum şi de promovare şi afirmare a tinerelor talente.

Formaţiile și trupele care activează în cadrul Casei de Cultură a Studenţilor “Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca:
*Ansamblul Folcloric Ördögtérgye
*Cenaclul Literar ”Vox Napocensis
*Clubul de Şah al Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca
*Clubul de Pictură
*Orchestra Mini-Mărţişorul
*Trupa de Jazz ”Big Band Gaio”
*Trupa de Teatru ”Imago”
*Trupa de Dans Modern ”X-Tazy”
*Trupa de Dans Modern Mini X-Taz

SNST a găsit la CCS Cluj un partener real de dialog social, un management interesat de rezolvarea în comun a problemelor salariaților. Conducerea acestei unității a înțeles că dialogul social nu este doar un instrument pentru managementul situaţiilor de criză; aici dialogul este întotdeauna bazat pe încrederea reciprocă între parteneri, pe bună credinţă şi pe o implicare permanentă în acest proces.

Atât angajatorul, cât şi sindicatul trebuie să-şi cunoască rolul și scopul scopul atunci când se implică în dialogul social. Este necesar ca partenerii să aibă un anumit nivel de încredere unii în alţii, precum şi voinţa de a se implica în acest proces. În ciuda punctelor de vedere şi a scopurilor diferite, partenerii sociali trebuie să fie interesați să identifice obiective şi priorităţi comune.

 ? Adeziune online

SNST continuă negocierile pentru încheierea Contractelor colective de muncă la nivelul unităților din Sport și Tineret, obiectivul propus este de a semna CCM-uri pentru toate grupele.

      ? Solicităm majorarea indemnizației de hrană! 

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

   ? Împrumuturi pentru membri

SYNEVO    PARALELA 45    TELEKOM    MOL    OK MEDICAL    SELGROS    CLINICA SANTE    LUGO    C.A.R.    MILITARY SHOP     ORANGE    LUKOIL    CARD PRIVAT DE SĂNĂTATE    BENEFICII     WorldClass     SNST     Clinica Dentară Dr. Șerban     Pensiunea BIG Fish    Senzorial dining    AVANTAJE    Forest Retreat & Spa    Spital & Policlinica Sfantul Ioan    ASIROM    Pensiunea Paradis     Therme București     Lava & Cuce    OMNIASIG     Ești în sindicat – ești asigurat!     Farmaciile DONA    Hotel WELS – Delta Dunării    VODAFONE     OPTIblu   Împrumuturi     Telefonie

Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” Cluj-Napoca:

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST are un nou Contract colectiv de muncă la nivel de unitate