„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

O nouă grupă SNST – CS “VIITORUL” Vaslui

Sindicatul Național Sport și Tineret a primit noi membri, colegii de la CS “VIITORUL” Vaslui s-au înscris în sindicat, au trimis adeziunile și au înființat propria grupă SNST.

 ?  SNST

Clubul Sportiv “VIITORUL” Vaslui, a fost infiintat in baza Hotararii C.J.E.F.S. nr.1305 din 26 octombrie 1973. In prezent C.S.”VIITORUL” Vaslui, este subordonat Ministerului Sportului, iar prin activitatea sa, se adreseaza tuturor categoriilor de copii si iubitori de sport din zona, care vor sa performeze in una din cele 4 sectii sportive, in care se practica urmatoarele sporturi olimpice : Atletism, Lupte Libere, Judo si Taekwondoo WTF.

 ?  Avantaje

Le dorim succes noilor membri de la CS “VIITORUL” Vaslui și suntem convinși că împreună schimbăm lucrurile, ne apăram drepturile și ne facem cunoscută poziția de partener de dialog social în relația cu angajatorul, ministerul și cu ceilalți factori de decizie. SNST este o organizație implicată, ce reprezintă la nivel național interesele salariaților din Sport și Tineret. Următorul obiectiv stabilit cu conducerea acestei grupe este Contractul colectiv de muncă la nivel de unitate, imediat ce vom obține reprezentativitatea la nivelul acestei unități.

  ? Membrii SNST sunt asigurați

CCM pentru toți membrii SNST – un proiect prin care am demarat negocieri ale Contractelor colective de muncă la nivel de unitate pentru toate instituțiile din Sport și Tineret!

  ?  Telefonie

Tot mai mulți colegi se regăsesc în mesajele şi acţiunile noastre şi se alătură echipei, zilnic primim cereri de aderare din partea celor care doresc ca împreună să schimbăm lucrurile. Pentru colegii care vor să devină membri SNST, formularul de înscriere poate fi găsit aici:

    ? Adeziune online   sau   descarcă Adeziunea

 

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

   ? Împrumuturi pentru membri

 

SYNEVO    PARALELA 45    TELEKOM    MOL    OK MEDICAL    SELGROS    CLINICA SANTE    LUGO    C.A.R.    MILITARY SHOP     ORANGE    LUKOIL    CARD PRIVAT DE SĂNĂTATE    BENEFICII     WorldClass     SNST     Clinica Dentară Dr. Șerban     Pensiunea BIG Fish    Senzorial dining    AVANTAJE    Forest Retreat & Spa    Spital & Policlinica Sfantul Ioan    ASIROM    Pensiunea Paradis     Therme București     Lava & Cuce    OMNIASIG     Ești în sindicat – ești asigurat!     Farmaciile DONA    Hotel WELS – Delta Dunării    VODAFONE     OPTIblu   Împrumuturi     Telefonie

Sindicatul Național Sport și Tineret: O nouă grupă SNST – CS “VIITORUL” Vaslui