„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

O nouă decizie în favoarea membrilor SNST

Plata retroactivă a drepturilor pentru ultimii 3 ani

Tribunalul Bucuresti a transmis Hotărârea pentru dosarul nr. 2632/115/2022, prin care SNST a cerut acordarea sporului de 15% (condiții de muncă) pentru membrii de sindicat din cadrul CSM Reșița și plata retroactivă a acestor drepturi pentru ultimii 3 ani.

Sindicatul Național Sport și Tineret este reprezentativ la nivelul CSM Reșița cu care a încheiat Contractul colectiv de muncă la nivel de unitate / 2022-2024.

Obiectivul principal al SNST este să eliminăm toate inechitățile din salarizarea membrilor noștri și să asigurăm respectarea tuturor drepturilor. Suntem conștienți de provocările cu care vă confruntați zi de zi și luptăm pentru a asigura că munca voastră este echitabil remunerată.

În acest context, SNST promovează acțiuni colective prin care să obținem retroactiv și recalcularea indemnizaţiilor de concediu de odihnă. Dacă primiți mai puțini bani în perioada concediului de odihnă decât atunci când sunteți în activitate, vă puteți înscrie în următoarea acțiune comună inițiată de SNST în instanță.

Informați sindicatul, acționați uniți și apărați-vă drepturile! Prin acțiunile promovate cerem egalizarea salariilor la nivel maxim, sporul de 15% pentru condițiile de muncă, recalcularea indemnizațiilor de concediu de odihnă, plata muncii suplimentare (necompensată cu timp liber corespunzător) și toate drepturile restante retroactiv.

  ? Egalizare la nivel maxim aflat în plată

.

 ? SNST a câștigat procesul

.

  ? Angajatorul obligat să acorde drepturi retroactiv

.

  ? Diferente salariale acordate retroactiv

.

 ? Angajatorul obligat să acorde drepturi retroactiv (executorie)

.

 ? O nouă decizie în favoarea membrilor SNST

 
Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

Sindicatul Național Sport și Tineret: O nouă decizie în favoarea membrilor SNST