„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

O nouă decizie în favoarea membrilor SNST

Angajatorul obligat să acorde drepturi retroactiv

Tribunalul București s-a pronunțat asupra cererii formulate de SNST prin care s-a cerut aplicarea corectă a prevederilor legale cu privire la sporul pentru condițiile de muncă pentru salariații Clubului Sportiv Municipal Reșița.

Solicitarea sindicatului a fost formulată în baza Legii nr 153/2017 – lege cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice (Art.23) și a Hotărârii nr. 917/2017 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, a mărimii concrete a sporului pentru condiţii de muncă, precum şi a condiţiilor de acordare a acestuia pentru familia ocupaţională de funcţii bugetare ”Administraţie” din administraţia publică centrală (în vigoare începând cu 1 ianuarie 2018):

  1. punerea în plată a sporului pentru condițiile de muncă în conformitate cu numărul de factori de risc identificați de către Direcția de Sănătate Publică prin “Buletinul de Determinare prin expertizare a condițiilor de muncă” și
  2. emiterea unor decizii pentru fiecare dintre salariații Clubului Sportiv Municipal Reșița, membri SNST, prin care să se acorde retroactiv sporul de condiții aplicat la salariul de bază.

Sindicatul Național Sport și Tineret este reprezentativ la nivelul CSM Reșița cu care a încheiat Contractul colectiv de muncă la nivel de unitate.

SNST va susține în continuare toate acțiunile privind drepturile salariale ale membrilor, toți cei care doresc să se înscrie în acțiunile comune ne pot contacta prin e-mail: office@snst.ro sau prin Telefon/WhatsApp: 0784.116.973.

  ? Egalizare la nivel maxim aflat în plată

.

 ? SNST a câștigat procesul

.

  ? Angajatorul obligat să acorde drepturi retroactiv

.

  ? Diferente salariale acordate retroactiv

.

 ? Angajatorul obligat să acorde drepturi retroactiv (executorie)

.

Sindicatul susține în continuare toate acțiunile formulate în instanță pentru egalizarea la nivel maxim aflat în plată a salariilor din Sport și Tineret și plata retroactivă a drepturilor cuvenite.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

Sindicatul Național Sport și Tineret: O nouă decizie în favoarea membrilor SNST