„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Copii și juniorii legitimați la cluburile sportive

150 de lei / lună

Update: A fost promulgată Legea pentru completarea Legii educației fizice şi sportului nr. 69/2000 – Copiii și juniorii legitimați la cluburile sportive înființate conform prezentei legi, care participă la competiții sportive oficiale naționale și internaționale beneficiază lunar de un stimulent financiar sub forma unor bonuri de valoare, denumite tichete de sportiv.

“Art.II. – Prezenta lege se aplică începând cu 1 ianuarie 2023, iar fondurile necesare pentru plata tichetelor de sportiv se asigură de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Sportului.” (Autori: Constantin-Bogdan Matei, Oana Țoiu)

Lege: tichete de 150 de lei/lună pentru sportivi, prevede oferirea unor vouchere în valoare de 150 de lei lunar, pentru toți copiii şi juniorii legitimaţi la cluburile sportive care participă la competiţii sportive oficiale naţionale şi internaţionale.

Tichetele lunare de sportiv vor avea o valoare nominală de 150 de lei și vor putea fi utilizate numai pe teritoriul României, pentru achiziția de articole și echipamente sportive specifice disciplinei practicate, pentru transportul sportivilor între localități, pentru achiziția de suplimente nutritive sau pentru recuperare medicală.

După publicarea în Monitorul Oficial, în cel mult 30 de zile de la data intrării în vigoare a legii, Ministerul Sportului va emite Normele de aplicare, acestea vor fi aprobate prin Hotărâre de Guvern și vor fi puse în aplicare începând cu 1 ianuarie 2023.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

contact: 0784.116.973

office@snst.ro / www.snst.ro

Sindicatul Național Sport și Tineret

SYNEVO    PARALELA 45    TELEKOM    MOL    OK MEDICAL    SELGROS    CLINICA SANTE    LUGO    C.A.R.    MILITARY SHOP     ORANGE   LUKOIL    CARD PRIVAT DE SĂNĂTATE    BENEFICII     WorldClass     SNST     Clinica Dentară Dr. Șerban     Pensiunea BIG Fish    Senzorial dining   AVANTAJE    Forest Retreat & Spa    Spital & Policlinica Sfantul Ioan    ASIROM    Pensiunea Paradis     Therme București     Lava & Cuce    OMNIASIG    Ești în sindicat – ești asigurat!     Farmaciile DONA    Hotel WELS – Delta Dunării    VODAFONE     OPTIblu   Împrumuturi     Telefonie

Sindicatul Național Sport și Tineret: Copii și juniorii legitimați la cluburile sportive

Un răspuns

  1. Bună seara!Fiul meu este legitimat la un club de fotbal.Antrenorul care este și patron,nu ne a comunicat nimic legat de aceasta lege.Va rog sa îmi ziceți dacă este valabila sa știm toți părinții dacă cumva ni se ascunde ceva. Va mulțumesc!