„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Baze sportive abandonate de Primăria București

Dezastrul de după desființarea Companiei Municipale Sport pentru Toți

Bălării de un metru în loc de gazon, terenuri de sport acoperite de PET-uri și mizerie, vestiare distruse și vandalizate. Așa arată bazele sportive ale fostei Companii Municipale Sport pentru Toți, companie care a fost desființată în urmă cu doi ani de actualul primar Nicușor Dan. Nimeni însă nu și-a mai bătut capul să găsească o soluție pentru întreținerea și conservarea bazei materiale. Șefii din Primărie au privit absenți cum terenurile se degradează și sunt distruse. Bani aruncați în vânt. Cine răspunde, ce spune primarul general despre asta, articolul complet aici (video / sursa www.digi24.ro): De ce nu poate fi tras nimeni la răspundere?

În zona vestiarelor totul este distrus și vandalizat.
Terenurile de tenis sunt și ele într-o avansată stare de degradare. Suprafața de joc este distrusă și năpădită de buruieni. Fileurile au dispărut iar plasele dintre terenuri sunt rupte și flutură în vânt. Milioane de lei risipiți fără nicio noimă.
La unul dintre etajele parcării sunt depozitate în dezordine scaunele înlocuite de pe arena națională.
Încă o dovadă a bătăii de joc și a risipirii banilor publici. În loc să caute o soluție juridică pentru întreținerea acestor baze sportive, autoritățile au preferat să privească absente cum se degradează și cum sunt distruse. articolul complet aici (video / sursa www.digi24.ro): De ce nu poate fi tras nimeni la răspundere?

Sindicatul Național Sport și Tineret: Baze sportive abandonate de Primăria București