„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST câștigă din nou la Tribunalul București!

Drepturi pentru membri (retroactiv)

Tribunalul București s-a pronunțat asupra cererii formulate de SNST prin care s-a cerut aplicarea corectă a prevederilor legale cu privire la acordarea sporului de 15% (condiții de muncă) pentru membrii de sindicat din cadrul Clubului Sportiv Olimpia București; a admis cererea de chemare în judecată și a dispus obligarea angajatorului la recalcularea și acordarea retroactivă a acestor drepturi actualizate în raport de rata inflaţiei până la data plăţii efective:
.
  • Admite acţiunea privind pe reclamantul SINDICATUL NAŢIONAL SPORT ŞI TINERET în numele şi pentru membrii săi, în contradictoriu cu pârâtul CLUBUL SPORTIV OLIMPIA.
  • Obligă pârâtul CLUBUL SPORTIV OLIMPIA să acorde reclamanţilor sporul pentru conditii de muncă periculoase sau vătămătoare de 15% începând cu data de 24.05.2022.
  • Obligă pârâtul să emită decizii prin care să acorde reclamanţilor sporul pentru conditii de munca periculoase sau vătămatoare de 15% incepând cu data de 24.05.2022.
  • Obligă pârâtul să calculeze şi să plătească reclamanţilor drepturile salariale, reprezentând diferenta dintre drepturile salariale cuvenite si cele efectiv incasate, incepând cu data de 24.05.2022, diferente ce urmează a fi actualizate în raport de rata inflaţiei până la data plăţii efective.

Dacă primiți mai puțini bani în perioada concediului de odihnă decât atunci când sunteți în activitate, vă puteți înscrie în următoarea acțiune comună inițiată de SNST în instanță. SNST promovează acțiuni colective prin care să obținem retroactiv drepturi neacordate membrilor de sindicat – recalcularea indemnizaţiilor de concediu de odihnă.

Informați sindicatul, acționați uniți și apărați-vă drepturile! Cereți egalizarea salariilor la nivel maxim, sporul de 15% și toate drepturile restante, retroactiv!

 

  ? SNST a câștigat drepturi (retroactiv) și la Tribunalul Harghita

.

  ? Egalizare la nivel maxim aflat în plată

.

 ? SNST a câștigat procesul

.

  ? Angajatorul obligat să acorde drepturi retroactiv

.

  ? Diferente salariale acordate retroactiv

.

 ? Angajatorul obligat să acorde drepturi retroactiv (executorie)

.

 ? O nouă decizie în favoarea membrilor SNST

 

SNST susține în continuare toate acțiunile formulate în instanță pentru acordarea sporului pentru condițiile de muncă, calculul corect al indemnizației de concediu, egalizarea salariului la nivel maxim aflat în plată și plata retroactivă a drepturilor cuvenite. Toți cei care doresc să se înscrie în acțiunile comune ne pot contacta prin e-mail: office@snst.ro sau prin Telefon/WhatsApp: 0784.116.973.

 

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST câștigă din nou la Tribunalul București!