„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Ședință de sindicat la DJS Ialomița

Joi, 14 martie 2024, la sediul Direcției Județene de Sport Ialomița, a avut loc o ședință pe teme profesionale, dar și cu privire la drepturile salariaților acestei instituții. Subiectele discutate au fost despre prevederile Contractului colectiv de muncă, reprezentativitatea sindicatului la nivel de unitate, avantajele pentru membrii de sindicat, acțiunile aflate pe rolul instanțelor și cele care vor urma, condițiile de muncă și drepturile salariale.

SNST a obținut în instanță reprezentativitatea la nivelul acestei unități și a încheiat Contractul colectiv de muncă pentru salariații DJS Ialomița.

Sindicatul promovează acțiuni colective în instanță prin care să cerem retroactiv drepturi neacordate membrilor de sindicat – recalcularea indemnizaţiilor de concediu de odihnă. Dacă primiți mai puțini bani în perioada concediului de odihnă decât atunci când sunteți în activitate, vă puteți înscrie în următoarea acțiune comună inițiată de SNST în instanță. Întrebați liderul grupei despre documentele trimise de sindicat, verificați stadiul în care se află dosarul, dacă s-a făcut informarea membrilor și strângerea de semnături.

 

Echipa SNST

Sindicatul Național Sport și Tineret: Ședință de sindicat la DJS Ialomița