„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

World Class – partener SNST

Oferta pentru membri

Istoria World Class începe oficial în anul 1983, când Ulf Bengtsson, atlet de talie mondială și antreprenor suedez, a pus bazele unui proiect menit să atragă oamenii spre mișcare, sănătate, productivitate și mulțumire de sine.

Azi, misiunea World Class e aceea de a deveni un mediu prietenos pentru membri, un loc doar al lor, departe de casă și muncă, unde să se motiveze, să se inspire și să-și satisfacă nevoia de socializare. Compania promite fiecărui membru nu doar o schimbare la nivel fizic, ci mai ales o schimbare la nivel de mentalitate și o nouă abordare a stilului de viață.

World Class înseamnă un mediu primitor, motivant și inspirațional, transformat de milioane de români în prima lor opțiune către mișcare și un stil de viață sănătos și una dintre cele mai atrăgătoare variante de wellness și de petrecere a timpului liber. Aici creăm povești vizuale care trezesc emoții în oameni și îi inspiră să-și îmbunătățească și să-și transforme stilul de viață într-unul mai sănătos.

Valorile companiei sunt conectate atât cu strategia World Class de a crea conștientizare referitoare la viața sănătoasă sub toate aspectele sale – nutriție, exercițiu fizic, relaxare, inspirație, socializare – cât și cu toate convingerile noastre, care merg dincolo de brand și servicii de top, mai exact către aspirația noastră de a transforma radical stilul de viață al românilor.

Oferta curentă

Oferta pentru sărbători

Cum beneficiezi de oferta Publisind/SNST – World Class:
Trimiți e-mail la snst.contact@yahoo.com cu următoarele date:

  • nume și prenume;
  • data nașterii;
  • adresă email;
  • număr telefon;
  • tip abonament ales;
  • tip plată (lunar/anual);
  • frecvența la sală ( daytime sau fulltime).

Ulterior vei primi pe adresa de e-mail parola de acces în aplicație. Descarci aplicația World Class și te loghezi cu adresa de email și parola primită. Efectuezi din aplicație plata abonamentului ales.

Poate fi de interes: worldclass-21-days-health-fitness-challenge și worldclass-online

*Pentru a beneficia de reduceri membrii SNST trebuie doar să prezinte legitimaţia de membru:

Sindicatul Național Sport și Tineret: World Class – partener SNST