„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Ministrul Sportului și-a încasat premierile, restul sportivilor sunt ignorați!

Solicităm intervenția Premierului!

După ce a participat la Jocurile Paralimpice, direct interesat de recompensele materiale, Eduard Novak a cerut majorarea premierilor pentru rezultatele sportive deosebite, de altfel, aceasta fiind singura sa intervenție la masa Guvernului.

Apoi a avut grijă să-și încaseze imediat premiul pentru locul II obținut la această competiție, fără să îl intereseze de soarta altor sportivi. Premiul primit de Novak în urma Jocurilor Olimpice de la Tokio a fost de 554.344 de lei (5.543.440.000 de lei vechi, aproximativ 113,280 de euro). În anul 2020, Novak a primit 97.000 de lei premiu de la MTS.

În lipsa unui velodrom în România, Novak s-a antrenat pentru Jocurile Paralimpice de la Tokyo, în Bulgaria, la Plovdiv, unde s-a bucurat de cele mai bune condiții. Dar oare câți dintre sportivii români își pot permite asemenea cantonamente de pregătire, echipamentele și restul celor necesare?

SNST a fost sesizat cu privire la restanțele mari înregistrate de cluburile sportive în anii 2021 și 2022, la capitolul premieri ale rezultatelor deosebite obținute de sportivii. De vină pentru toate acestea este ministrul Sportului care a blocat toate premierile, ignoră complet nevoile sportivilor și colectivelor tehnice și tratează cu dezinteres și lipsă de empatie toate problemele pentru care sunt cerute soluții de la minister.

Plăți suspecte

 

Buget Sport

 

Sportul suferă

 

“BeActive, o prostie!”

 

.Aroganța ministrului

 

Achiziții record

 

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: Ministrul Sportului și-a încasat premierile, restul sportivilor sunt ignorați!