„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

O nouă gafă marca Novak

“Proiectul România BeActive, o prostie!”

În cadrul unei întrevederi care a avut loc săptămâna aceasta la Ministerul Sportului, ministrul Novak a marcat încă o dată în propria poartă. În mijlocul dezbaterilor pe tema programelor sportive organizate de minister, atunci când secretarul de stat a încercat să prezinte proiectul “România BeActive” – Evenimente Sportive ce vor avea loc în contextul Săptămânii Europene a Sportului, Novak a intervenit și l-a oprit. A gesticulat nervos și a spus spre uimirea tuturor celor prezenți: “Lasă asta, oprește-te, asta este o prostie!”

Menționăm că la ședință erau prezenți cei din conducerea Ministerului Sportului, secretarul de stat, secretarul general, directorii de la diferite departamente, dar și directori și reprezentanți ai unor unități subordonate.

În urma acestui incident, mulți se întreabă dacă programul “Săptămâna Europeană a Sportului în România” și activitățile programate vor continua, dacă vor fi derulate în cadrul evenimentului conform anunțului initial sau dacă a fost anulat. Se pune întrebarea dacă ROMANIA BEACTIVE este un proiect serios sau “este o prostie”?

SNST solicită Ministerului Sportului să transmită poziția sa oficială cu privire la programul “Săptămâna Europeană a Sportului în România, și a activităților anunțate în cadrul evenimentului pentru perioada 23-30 septembrie. Rămân în vigoare acțiunile anunțate, se modifică ceva, au fost suspendate? Sunt agreate de minister evenimentele organizate la nivel național de primării, cluburi și federații sportive, direcții județene pentru sport și alte organizații care au anunțat că vor desfășura activități la nivel local și județean?

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: O nouă gafă marca Novak