„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Jaf din banii Sportului. Lucrări plătite și abandonate

Viața sportivilor și a salariaților, în pericol

110.000 de euro au fost plătiți deși lucrările sunt abandonate din decembrie!

Deoarece am constatat că unele dintre sesizările noastre nu ajung pe masa ministrului tineretului și sportului le vom posta public, vom arăta situațiile cu care ne confruntăm, condițiile improprii de muncă ale salariaților și locurile periculoase în care sunt obligați să se pregătească sportivii, în unele cazuri fiindu-le pusă în pericol nu numai sănătatea, dar și viața.

Cabluri și fire electrice care pun în pericol viața salariaților și a sportivilor

Aceste lucruri trebuiau constatate de Auditul MTS, dar ei au venit la CS Olimpia cu scopul de a-i intimida pe cei care au făcut sesizările, salariații care au hotărât să se implice pentru că în condițiile actuale de la club se tem pentru sănătatea și viața lor și a sportivilor – articolul aici:  Interogatoriul,  citește și  Ce face MTS în loc să verifice

Contractul /  Ordinul de execuție a lucrărilor /  Ordinele de plată / Procesele verbale de recepție – click aici

În imagini, mai jos, sunt spațiile improprii de la Clubul Sportiv Olimpia București, sediile de la Iancului și Vitan, lucrări începute și neterminate, dar predate la data de 29.12.2020. Facturile au fost achitate integral la data 30.12.2020, valoarea totala fiind de 529.415,53 lei, inclusiv TVA, s-a semnat  recepția renovării / comisia a constatat că lucrările au fost executate în proporție de 100% (vezi ultimele patru pagini ale documentului). Ce interese poate avea o instituție atunci când acceptă să plătească fără să primească serviciile complete? Cine este de acord să semneze recepția lucrărilor fără ca acestea să fie finalizate? Cum de Auditul MTS nu vede toate acestea?

Tavane lipsăigrasieinfiltrațiiumezeală – lucrări abandonate în urmă cu 3 luni deși au fost plătite integral:

SNST solicită încă o dată ministrului tineretului și sportului să intervină în acest caz deosebit de grav în care sunt nu numai prejudicii materiale, ci sunt puse în pericol persoanele care își desfășoară activitate în aceste locații. În considerația atribuțiilor pe care le are și a pârghiilor de care dispune ca instituție ierarhic superioară ce îi conferă posibilitatea prevenirii, corectării și înlăturării, îi cerem public de acestă dată, ministrului Novak să ne răspundă dacă a fost informat cu privire la cazurile sesizate de sindicat și dacă a dispus verificările și măsurile care se impun.

 

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: Jaf din banii Sportului. Lucrări plătite și abandonate

Un răspuns

  1. Subscriu total la actiunea dvs. Continuati dezvaluirile din MTS pentru ca lumea sa priceapa cheltuirea banilor publici. In vederea promovarii actiunii dvs, ja rog sa ma tineti la curent pt ca si eu sa transmit in corespondentele mele, dezvaluirile in directia aflarii vinovatilor. Succes. Mihai Rusu