„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

O nouă grupă SNST – CCS Sibiu

Avem noi membri

Colegii de la Casa de Cultură a Studenților Sibiu au hotărât să intre în echipă, au devenit membri SNST, și-au înființat grupa și au organizat alegeri pentru a stabili liderul și viceliderul grupei.

CCS Sibiu s-a înființat ca o necesitate de a aduna energiile studentești și de a crea un liant între studenții din întreaga țară și restul lumii. În decursul anilor care au trecut de la înființare, Casa de Cultura a Studenților din Sibiu s-a dovedit a fi una din cele mai active instituții ale orașului, distingându-se prin acțiuni de amploare și calitate.

Obiectul de activitate al CCS Sibiu este asigurarea condițiilor ca studenții să se poata exprima complex în inițiativele lor, să dea prin tot ceea ce întreprind, dimensiunea gândirii și forța energiei studențești. Sursa: casastudentilorsibiu.ro

Bun venit în familia SNST! Le dorim succes noilor membri și suntem convinși că împreună schimbăm lucrurile, ne apărăm drepturile și ne facem cunoscută poziția ca partener de dialog social în relația cu angajatorul. Sindicatul Național Sport și Tineret are drept scop apărarea drepturilor salariaților din domeniile sport și tineret, fără deosebire de naționalitate, sex, convingeri, religie, precum și organizarea membrilor săi pentru obținerea și apărarea drepturilor, libertăților și intereselor profesionale și sociale ale acestora.

CCM pentru toți membrii SNST – un proiect prin care vom încheia Contracte colective de muncă la nivel de unitate pentru toate instituțiile din Sport și Tineret! Grupa ta a demarat procedura?

Pentru colegii care doresc să devină membri SNST, formularul de înscriere poate fi găsit aici: Descarca Adeziunea.

Citește și acest articol: Ești în sindicat, ești asigurat!

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

 ....................................... *Susține organizația care te susține!

Sindicatul Național Sport și Tineret: O nouă grupă SNST – CCS Sibiu