„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Consiliera din minister se simte defăimată!

Nu are o problemă cu abuzul pe care l-a făcut?

În urmă cu trei săptămâni, SNST a postat articolul „Tehnici de interogatoriu folosite în controlul activității sportive! / Abuz la ordin sau din proprie inițiativă?” ( vezi textul integral aici ). În cuprinsul acestuia se arată că una dintre persoanele trimise în control și-a depășit cu mult prea mult atribuțiile, iar prin comportamentul său ilegal, nepermis unui funcționar public, a săvârșit un adevărat abuz în toate formele definite în manualele de drept, pentru aceste situații: abuz de putere, abuz de autoritate și exces de putere. Cu aceeași dată, a fost transmisă către MTS o sesizare privind faptele consilierei din cadrul Biroului Audit Public Intern MTS. Imediat după postarea articolului am primit telefoane de la mai multe unități din țară prin care ne relatau și alte abuzuri pe aceeași temă.

Ministerul înceară să tergiverseze răspunsul și, în loc să dispună o verificare a celor sesizate, o scoate la bătaie tot pe Drăguleanu Elisabeta Gabriela. Consiliera schițează un fel de notificare către SNST prin care solicită să fie scos articolul de pe site-ul sindicatului. Adică singura problemă reținută de ei este imaginea șifonată a auditoarei? Nimic despre faptul că și-a depășit grav atribuțiile și a făcut abuz de putere?

Solicitare de a scoate articolul de pe site – vezi adresa

Înțelegând că totul nu este decât o fumigenă, o cacialma pusă la cale în birourile MTS cu scopul de a ne distrage atenția, sindicatul a demarat propria investigație cu privire la acest subiect.

Manevra lor a avut efect invers, în loc să ne abată atenția ne-au stârnit interesul, iar ceea ce am descoperit explică de ce auditul avea interes să acopere tot, motivul pentru care controlul a vrut să intimideze și nu să verifice, dar și de ce au recurs la acest tertip cu șifonarea imaginii consilierei în loc să ne răspundă la sesizare.

În articolul de mâine, arătăm ce vor să ascundă de fapt.

Ce părere aveți despre modul în care a fost făcută cererea de mai jos?

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Național Sport și Tineret: Consiliera din minister se simte defăimată!