„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST a înregistrat un nou Contract colectiv de muncă la ITM Iași

CCM 24 de luni / SNST - CCS Iași

Salariații Casei de Cultură a Studenților Iași au Contract colectiv de muncă în vigoare începând cu data înregistrării la ITM Iași, după verificarea dosarelor, inspectoratul a trimis confirmarea:

 

În cadrul CCS Iași au pășit pentru prima dată pe scenă membrii grupului umoristic și de divertisment „Divertis”, Toni Grecu, Cristian Grețcu, Doru Atonesei, Silviu  Petcu, ca parte a cenaclului „Moldavia”, inițiat și coordonat, din 1974, de poetul Emilian Marcu. Aceștia au participat la festivalurile de umor studențesc din țară, la concursurile Gaudeamus, precum și la numeroase spectacole susținute în Iași și în țară.

Anual, la Casa de Cultură a Studenților Iași sunt organizate activități menite să încurajeze creația sub toate formele ei, tinerii având posibilitatea să participe la festivaluri de dans, de muzică usoară, de film, de creație, de folclor sau de teatru. Studenții Centrului Universitar Iași pot participa și la o serie de cursuri de pictură, de fotografie, de grafică, de dansuri sportive, de dansuri de societate sau de chitară clasică, toate acestea desfășurându-se sub îndrumarea unei echipe de specialiști. De asemenea, Casa de Cultură a Studenților Iași organizează periodic traininguri de formare pentru tinerii și studenții care doresc să își dezvolte aptitudinile manageriale și antreprenoriale, de comunicare sau de leadership.

SNST continuă negocierile pentru încheierea Contractelor colective la nivelul tuturor unităților din domeniile noastre de activitate, obiectivul propus este acela de a avea CCM în toate grupele. Tot mai mulți colegi din domeniile noastre de activitate se regăsesc în mesajele şi acţiunile noastre şi se alătură echipei, zilnic primim cereri de aderare la organizație.    ? Adeziune online   sau   descarcă Adeziunea

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST a înregistrat un nou Contract colectiv de muncă la ITM Iași