„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST a înregistrat un nou Contract colectiv de muncă la Galați

SNST-CCS / CCM 2023-2025

SNST a înregistrat un nou contract colectiv de muncă la Inspectoratul Teritorial de Muncă Galați. Acest contract reprezintă un pas important în asigurarea drepturilor și condițiilor de muncă favorabile pentru membrii de la Casa de Cultură a Studenților Galați.

Prin noul contract colectiv de muncă la nivel de unitate, salariații beneficiază acum de o protecție suplimentară a locurilor de muncă și a drepturilor lor. Aceasta înseamnă că membrii noștri vor avea un cadrul legal solid pentru a se apăra și a beneficia de drepturile legale, condiții de muncă adecvate, zile suplimentare de concediu de odihnă și zile libere pentru situații familiale deosebite.

Casa de Cultură a Studenţilor promovează şi desfăşoară activităţi culturale şi artistice specifice, recreativ-distractive, iniţiază şi organizează cercuri artistice, cenacluri, cursuri teoretice şi practice, training-uri, seminarii, conferinţe, work-shop-uri, asigură desfăşurarea activităţii formaţiilor artistice studenţeşti, asigură participarea studenţilor în conceperea şi organizarea manifestărilor culturale şi artistice. Atât soliştii cât şi membrii trupelor şi formaţiilor ce activează în cadrul Casei de Cultură a Studenţilor Galaţi, sunt studenţi la Universităţile “Dunărea de Jos” Galaţi şi “Danubius” sau elevi la liceele din Galati.

Prezentare CCS Galați:

CCS Galaţi este recunoscută pe plan local şi naţional ca fiind locul unde studenţii şi tinerii in general, contribuie la dezvoltatarea culturii româneşti şi a culturii gălăţene în special, lucru demonstrat prin personalităţile din diferite domenii care s-au format, au activat şi s-au afirmat în cadrul acestei instituţii de-a lungul timpului: Eugen RUSU – Cadru didactic la Universitatea “Dunărea de Jos” Galaţi , Sorin DOBROVICI – Cadru didactic la Universitatea “Dunărea de Jos” Galaţi, Minodora RIPA – Cadru didactic la Universitatea “Dunărea de Jos” Galaţi, Victor CILINCĂ – poet şi ziarist, Viorel DINESCU – poet, Vasile ŞEICARU – solist, compozitor de muzică folk, Adrian ENACHE – solist de muzică uşoară, Sergiu DUMITRESCU – sculptor (lucrările sale sunt expuse permanent pe Faleza Dunării de la Galaţi), Mariana DUMBRAVĂ – grafician, Laurenţiu NICULESCU, Emil TUICU, Claudiu PERUŞCO etc.

Cu prevederi clare și aplicabile, membrii noștri sunt protejați și apărați de dispozițiile contractului colectiv de muncă. Acest contract asigură cadrul legal de protecție și garantează acordarea unor beneficii semnificative.

SNST continuă negocierile pentru încheierea contractelor colective de muncă la nivelul tuturor unităților din domeniile noastre de activitate. Obiectivul este de a avea contracte colective de muncă în toate grupele sindicale. Prin intermediul acestor contracte, ne propunem să protejăm drepturile lucrătorilor și să asigurăm condiții de muncă echitabile și satisfăcătoare pentru toți membrii noștri.

  ?  Avantaje

  ?  SNST: Sport, Tineret, Cultură, Educație și Administrație publică

  ? Membrii SNST sunt asigurați

Pentru mai multe informații despre acțiunile noastre, puteți să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST a înregistrat un nou Contract colectiv de muncă la Galați