„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Ziua Drapelului Național

Tricolorul - sursă de mândrie pentru toți românii

Pe data de 26 iunie, România sărbătorește Ziua Drapelului Național, ocazie cu mare însemnătate pentru toți românii, tricolorul reprezintând un simbol al identității noastre naționale.

Tricolorul românesc – albastru, galben și roșu – are o istorie îndelungată și o semnificație puternică pentru națiunea noastră. Fiecare culoare are o simbolistică aparte: albastrul reprezintă libertatea, galbenul – prosperitatea și roșul – curajul și sacrificiul.

De Ziua Drapelului Național, avem prilejul să reflectăm asupra valorilor pe care le reprezintă acest steag și să ne aducem aminte de momentele în care sportivii noștri strălucesc pe plan internațional. Atunci când vedem tricolorul românesc înălțându-se pe cel mai înalt catarg, inima ne vibrează de bucurie și mândrie națională. De fiecare dată la o competiție sportivă, la ceremonia de premiere, momentul în care drapelul nostru flutură sus și mândru ne amintește de potențialul și excelența noastră ca națiune.

Indiferent de sportul practicat, sportivii noștri demonstrează pasiune, dăruire și determinare în competițiile internaționale. Atunci când acești reprezentanți de elită obțin medalii sau se clasează pe podium, tricolorul românesc este înălțat în semn de recunoaștere a eforturilor lor, de respect pentru însemnătatea națională și de apreciere pentru ceea ce reprezintă România în lume. 

Tricolorul este o sursă de unitate și inspirație pentru întreaga națiune, reprezentând valorile și aspirațiile noastre comune.

La mulți ani!
Tricolor ???????? România ????????❤️ 

Sindicatul Național Sport și Tineret: Ziua Drapelului Național