„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Înscrieri la următoarele cursuri de formare

Rezervați-vă un loc în echipă!

SNST anunță o nouă serie de cursuri, workshop-uri și sesiuni de instruire, organizarea unor întâlniri de pregătire și socializare: martie 2024 – martie 2025.

Participanții vor avea asigurate serviciile de cazare, masă și transport.

Grupul țintă va fi format din membrii organizației. Pentru a deveni membru – descarcă Adeziunea.

Salariaţii au dreptul să beneficieze, la cerere, de concedii pentru formare profesională. (Codul muncii)

Vă puteți înscrie individual sau împreună cu colegii din grupa dvs. la adresa de e-mail cursuri@snst.ro. Simplu, transmiteți numele, adresa, numărul de telefon și adresa e-mail și veți primi toate informările privind evenimentele organizate în următoarele 12 luni. “Sunt interesat de activitățile derulate prin Proiectul SNST, vreau să fac parte din grupul țintă”.

Mentorat / consiliere / orientare / digitalizare / pregătire

Proiect lansat de Sindicatul Național Sport și Tineret în beneficiul membrilor organizației: “Modernizarea și consolidarea parteneriatului social SNST-ANS printr-un pachet integrat de intervenții specifice”. Contract semnat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene / OIR – Organismul Intermediar Regional PECU Regiunea Bucuresti-Ilfov.

Program: „Programul Educație și Ocupare“(PEO) 2021-2027
Prioritate: „Modernizarea instituțiilor pieței muncii“
Obiectiv specific: „Modernizarea instituțiilor și a serviciilor pieței muncii pentru ca acestea să evalueze și să anticipeze necesitățile în materie de competențe, să asigure o asistență promptă și personalizată și să sprijine corelarea cererii și a ofertei, tranzițiile și mobilitatea pe piața muncii (FSE+)“
Apel proiecte: Consolidarea dialogului social și a parteneriatelor pentru ocupare și formare.
.
.
La acest eveniment, sunt invitați să participe toți membrii SNST indiferent de domeniul de activitate, instituția, funcția, specialitatea sau calificare. Grăbiți-vă, locuri limitate!

Obiectivele proiectului au fost definite in conformitate cu OS al PEO 2021-2027 si urmeaza intocmai prioritatea 1 Modernizarea institutiilor pietei muncii – modernizarea institutiilor si a serviciilor pietei muncii pentru ca acestea sa evalueze si sa anticipeze necesitatile in materie de competente, sa asigure o asistenta prompta si personalizata si sa sprijine corelarea cererii si a ofertei, tranzitiile si mobilitatea pe piata muncii, fundamentata pe analiza de nevoi, realizata in cadrul activitatii 0.

Proiectul SNST are acoperire nationala, fiind implementat atat in regiunea dezvoltata, cat si in regiunile mai putin dezvoltate; 100% din bugetul consolidat al proiectului este alocat consolidarii capacitatii organizationale si dialogului social.

Obiectivul general al proiectului consta in furnizarea unui pachet integrat de activitati cu profil operational si orientate catre satisfacerea nevoilor Sindicatului si Partenerului, membrilor lor si implicit grupului țintă – GT vizat.

 

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

  ? Facebook SNST

  ? Grup discuții / informări

  ?  Grup de WhatsApp

Sindicatul Național Sport și Tineret: Înscrieri la următoarele cursuri de formare

Un răspuns