„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

*Susține organizația care te susține!

Redirecționează 3,5% din impozit!

În fiecare an vine perioada de redirecționare a impozitului pe venit. Este o redirecționare, nu o donație. De fapt, cine redirecționează nu face decât să dispună Ministerului Finanțelor ca 3,5% din impozitul persoanei respective să fie redirecționat către o entitate non-profit.

SNST folosește fondurile astfel colectate pentru a majora ajutoarele acordate membrilor pentru situațiile deosebite.

Grupa dvs. își poate majora fondul de ajutoare prin completarea formularului de redirecționare a procentului din impozit către sindicat. Aceasta se poate face on-line accesând link-ul de mai jos:

Redirecționez 3,5% către organizația mea

sau puteți completa acest formular cu următoarele date: SINDICATUL NAȚIONAL SPORT ȘI TINERET CUI 36680730  Adresa: Bdul Camil Ressu 76 București sector 3   IBAN: RO84 BACX 0000 0013 1423 9001    BANCA: UNICREDIT SUCURSALA GRIGORESCU

SNST este înscris în Registrul entităților non profit pentru care se acordă deduceri fiscale.

Pasul următor este să depuneți formularul personal, prin poștă sau prin liderul grupei dvs. Legea permite depunerea formularului prin mai multe metode: direct la registratura organului fiscal, prin poștă, cu scrisoare recomandată, la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu.

*Pentru grupele care doresc majorarea suplimentară a fondului propriu, se pot depune formulare și din partea membrilor familiei (rugăm liderul grupei să ne contacteze). Termen depunere: 25 mai 2021.   3,5%  /  2 ani.

*Susține organizația care te susține!

 

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: *Susține organizația care te susține!