„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Panorama de vis!

Hotel Pam Beach – Olimp

Petreceți vacanța de vară într-o ambianță de vis, odihnitoare și familiară la prețuri competitive!

Amplasat pe faleza înaltă, la doar 3 minute distanta de plaja, hotelul oferă cea mai frumoasă priveliște la Marea Neagră, oferind o panoramă superbă asupra stațiunilor din sudul litoralului românesc. Răsăritul sau apusul soarelui oferă un spectacol sublim pe care-l veți putea privi, fotografia sau filma din camera dumneavoastră.

Tur virtual – clic pe săgeata din imagine

Hotelul este situat pe strada Trandafirilor din Stațiunea Olimp și beneficiază de parcare gratuită în limita disponibilității, o piscină exterioară cu șezlonguri, fără cost suplimentar, terasa Pam Beach amplasată cu vedere la mare și program artistic în fiecare seară, acces Wi-Fi gratuit în întreg hotelul, loc de joacă pentru copii, sală de conferință de 60 de locuri, păstrare valori în seif la recepție, posibilitate de organizare nunți, botezuri, zile de naștere sau onomastice în restaurantul hotelului în funcție de restricțiile impuse.

Galerie de imagini

Pam Beach Olimp are 13 etaje și este construit paralel cu țărmul mării. Acest lucru vă permite să admirați Marea Neagră din toate cele 210 camere modernizate în 2021, dintre care 187 duble, 12 triple și 11 apartamente.

Oferte / Avantaje / Reduceri

Camerele sunt dotate cu televizoare moderne, mini frigider, internet wireless, aer condiționat, telefon, uscător de păr, baie renovată și dotată cu produse de toaletă. Copiii până la vârsta de 12 ani sunt cazați gratuit dacă nu au nevoie de un pat suplimentar și primesc și un meniu Kids Fun pe sezon. Animalele de companie sunt deasemenea binevenite în hotelul nostru.

Oferim mic dejun continental în fiecare dimineață, iar restauratul oferă preparate internaționale, dar și tradiționale românești. Masa se poate servi în restaurant sau pe terasa hotelului care are o panoramă superbă la Marea Neagră.

Fostul Hotel Muntenia, complet renovat în 2012 și modernizat în 2021, respectă toate normele sanitare în vigoare.

De asemenea, oaspeții pot juca darts gratuit la proprietate sau pot utiliza terenul de tenis la un cost suplimentar. Personalul de la recepție vă stă la dispoziție cu informații despre atracțiile turistice din zonă. Stația de autobuz este la 100 de metri, iar gara Neptun se află la 2 km de Hotelul Pam Beach. Constanța este situată la 32 de kilometri de proprietate, iar Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu este la 54 de kilometri. www.hotelpambeach.ro Telefon: 0753 146 331 0756 333 695 Email: office@hotelpambeach.ro

Oferta pentru membri varianta I

Oferta pentru membri varianta II

Pentru a beneficia de reducere membrii SNST trebuie să prezinte legitimaţia de membru:

 

 

 

 

 

Cardul permite accesarea ofertelor publicate aici: BENEFICII  sau: AVANTAJE

*Devenim prioritate prin atitudine!

Echipa SNST

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

 

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: Panorama de vis!