„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Ce se întâmplă la MTS? Documente contrare / ilegale

De unde îi aduceți?...

Arătam în articolul precedent că secretarul general adj. Bănescu Dragoș a fost ”mutat” de la Ministerul Tineretului și Sportului la Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (vezi articolul de ieri), Decizia nr. 355/2021 emisă de premierul Florin Câțu a intrat în vigoare în 14 iunie. Dar, cu aceeași dată, ministrul Eduard Novak emite OMTS nr.385/14.06.2021  prin care deleagă unele atribuții ale ministrului tineretului și sportului către Dragoș-lonuț Bănescu – secretar general adjunct:

Prim ministrul Cîțu emite o Decizie, ministrul Novak dă un Ordin contrar!

Având în vedere prevederile Codului administrativ cu privire la mobilitatea înalţilor funcţionari publici, în condițiile în care decizia Prim ministrului de mobilitate a lui Bănescu a intrat în vigoare cu data de 14 iunie 2021, cum este posibil să apară acest OMTS? Adică Bănescu, deși este mutat la Ministerul Economiei, primește atribuții legale la Ministerul Tineretului și Sportului,  participă la ședințele pregătitoare ale Guvernului din partea MTS, avizează proiecte de lege, ordonanțe, hotărâri și urmărește stadiul actelor normative avizate de MTS și reprezintă MTS în raport cu alte instituții publice!?

Ce se întâmplă la MTS, nu răspunde nimeni de toate aceste ilegalități? Oare cineva din minister are misiunea de a-i face deservicii ministrului Novak? Vor să îl denigreze sau nu sunt nici ei la zi cu deciziile care apar?

Solicităm ministrului tineretului și sportului să se sesizeze cu privire la actul ilegal – OMTS nr.385/14.06.2021 – pe care l-a semnat ieri și să îl anuleze de îndată. Ministerul nu poate fi condus de o persoană care nu mai figurează pe statul său de funcții și care nu mai poate avea niciun fel de atribuții în instituție. Dispuneți verificarea celor care se fac responsabili de aceste aceste acte ilegale care vă sunt aduse la semnat!

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: Ce se întâmplă la MTS? Documente contrare / ilegale

Un răspuns

  1. Analfabeții funcționali citesc și nu înțeleg ce citesc.
    Constat că mai există și alte specimene, care semnează fără să citească.