„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Adunarea generală SNST

27 octombrie 2020 București

Astăzi, 27 octombrie 2020, în București, a avut loc Adunarea generală a Sindicatului Național Sport și Tineret. La ședință au participat lideri, vicelideri și membri ai grupelor SNST de la nivelul unităților teritoriale, din cluburi sportive, direcții județene pentru sport și tineret, complexuri sportive naționale, federații sportive naționale, case de cultură ale studenților, etc.

Au fost făcute informări cu privire la demersurile inițiate de sindicat, s-au dezbătut subiecte de interes general și cu privire la discriminările salariale la care sunt supuși în continuare salariații din Sport și Tineret. S-au prezentat situațiile privind acțiunile în instanță pentru recuperarea unor drepturi, parteneriatele prin care s-au obținut avantaje pentru membri, asigurările de grup și individuale, ajutoarele pentru membri, accesul la analize medicale cu tarife preferențiale, reprezentativitățile SNST la nivelul unităților subordonate și al federațiilor sportive naționale, contractele colective de muncă la nivel de unitate încheiate, beneficiile pentru membri obținute prin CCM, etc.

Conform ordinii de zi, în cadrul Adunării generale au fost organizate alegeri pentru ocuparea funcțiilor Biroului Executiv a cărui componență, în urma scrutinului, este următoarea:

Andy Nagy – Președinte,

Sandu Pop – Vicepreședinte,

Mihaela Feraru – Secretar general.

În cadrul întrunirii s-a hotărât înființarea unei asociații de tip C.A.R. – Casa de Ajutor Reciproc pentru membrii de sindicat, s-au luat decizii cu privire la Statut, modul de funcționare și Actul constitutiv al organizației; revenim cu detalii.

Propunerile tuturor au fost îndreptate spre nevoia de a fi mai uniți, mai mult ca niciodată, de a lua atitudine de fiecare dată când drepturile membrilor noștri sunt încălcate, dar a fost salutat și modul de implicare, spiritul de echipă promovat de SNST și rezultatele obținute de către Sindicatul Național Sport și Tineret.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: Adunarea generală SNST

Share on facebook
Distribuie