„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Reprezentativitate la nivel de unitate

Sindicatul National Sport si Tineret continuă demersurile pentru obtinerea reprezentativitatii la nivelul tuturor angajatorilor din Sport si Tineret. Judecatoria sectorului 3 a comunicat hotararile civile pentru grupele SNST:

Sectie: Judecatoria sector 3

Materie: Civil

Obiect: reprezentativitate sindicat

Stadiu procesual: Fond

Petent: Sindicatul National Sport si Tineret

Complet: C PJ 1
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea formulata de petenta. Cu apel în 15 zile de comunicare, cererea urmand a se depune la sediul Judecatoriei Sectorului 3 Bucuresti. Pronuntata in sedinta publica.

Conform hotararilor comunicate, SNST este reprezentativ la nivelul urmatoarelor unitati:

Reprezentativitatea organizatiilor sindicale la nivel de unitate (art.51 alin.1 lit.C din Legea dialogului social nr.62/2011, republicata, modificata si completata): a. au statut legal de sindicat; b. au independenta organizatorica si patrimoniala; c. numarul de membri ai sindicatului reprezinta cel putin jumatate plus unu din numarul angajatilor unitatii. Hotararea de dobandire a reprezentativitatii are o valabilitate de 4 ani, conform dispozitiilor art. 221 din Legea nr. 62/2011.

Cu pasi mici, dar siguri, continuam lupta pentru apararea drepturilor si intereselor salariatilor din domeniu, iar, pentru aceasta, este nevoie sa avem grupe sindicate puternice, pregatite sa riposteze si sa apere membrii.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: Reprezentativitate la nivel de unitate