„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Esti in sindicat, esti asigurat!

SNST își asigură membrii

Pentru ca ne simtim datori sa facem cat mai mult pentru sindicalisti, ne-am gandit ca este absolut necesara o asigurare.  Evenimentele neprevazute ne pot lua de cele mai multe ori pe nepregatite si ne afecteaza atat pe noi, cat si pe cei din familie.

Sunt situatii la care nu ne place sa ne gandim. Si exact acestea sunt momentele pentru care trebuie sa fim pregatiti in cazul in care se intampla. Aspecte precum “nu mi se poate intampla mie”, “sunt prea tanar pentru asta”, “mi se pare prea complicat” sau “este o alta cheltuiala care nu imi este necesara” sunt destul de frecvente si pentru aceasta preluam noi o parte din grijile tale.

Contractul de Asigurare de Grup incheiat intre ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP si Sindicatul National Sport si Tineret prin Federatia PUBLISIND ofera protectie membrilor de sindicat. Beneficiarii politei de asigurare sunt persoanele asigurate si/sau mostenitorii legali.

Asigurari si clauze: interventii chirurgicale ca urmare a unui accident sau a unei boli, boli grave, deces din orice cauza si incapacitate temporara de munca (concediu medical). Daca se produce un eveniment asigurat, persoana asigurata va fi indreptatita la o compensatie / despagubire de la asigurator. Asigurarea este asadar un mijloc de reducere a incertitudinii.

Avem in vedere noi proiecte pentru a imbunatati serviciile oferite membrilor si vom reveni cu noutati.

citește și acest articol

Echipa SNST

 

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: Esti in sindicat, esti asigurat!