„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Activități și programe dedicate membrilor organizației

comunicare / educație / socializare / modernizare

SNST, în calitate de Beneficiar, începând cu data de 01 martie 2024, implementează proiectul Modernizarea și consolidarea parteneriatului social SNST-ANS printr-un pachet integrat de intervenții specifice”.

Proiectul SNST are acoperire națională, fiind implementat atât în regiunea dezvoltată, cât și în regiunile mai puțin dezvoltate; 100% din bugetul consolidat al proiectului este alocat consolidării capacității organizaționale și dialogului social.
✅Participanții vor avea asigurate serviciile de cazare, masă și transport.
????Vă puteți înscrie individual sau împreună cu colegii din grupa dvs. la adresa de e-mail cursuri@snst.ro.

Dacă doriți să primiți informări cu privire workshopuri/cursuri sau să participați la activitățile și sesiunile ce vor avea loc în cadrul proiectului SNST, trebuie doar să trimiteți mesajul “Sunt interesat de activitățile derulate prin Proiectul SNST, vreau să fac parte din grupul țintă” și să ne lasați datele dvs: nume, telefon/e-mail și grupa sindicală din care faceți parte prin e-mail: cursuri@snst.ro. sau WhatsApp: 0784.116.973.

Pentru a deveni membru SNST:

În grupul țintă se pot înscrie colegi din Sport, Tineret, Cultură, Educație și Administrație publică, salariați cu funcții de execuție sau de conducere, membri ai organizației sau susținători ai acesteia.

???? Trebuie doar să trimiteți mesajul “Sunt interesat de activitățile derulate prin Proiectul SNST, vreau să fac parte din grupul țintă” și să ne lasați datele dvs: nume, telefon/e-mail și grupa sindicală din care faceți parte prin e-mail: cursuri@snst.ro.

În cadrul proiectului, pentru grupul țintă selectat se vor oferi următoarele servicii:

 1. Sesiuni de consiliere/informare/orientare pentru 96 de persoane;
 2. Sesiuni de tip mentorat & coaching pentru 96 de persoane;
 3. Cursuri de specializare delegat sindical, finalizat cu certificat de calificare acreditat ANC cu nr. de ordine in Registrul national al furnizorilor de formare profesionala a adultilor 24/523/20.11.2013 pentru 48 de persoane (dintre care 12 persoane din regiunea București – Ilfov și 36 persoane distribuiti la nivelul celorlaltor regiuni ale României).

Echipa SNST – Proiect / Modernizarea și consolidarea parteneriatului social

Contact: cursuri@snst.ro / WhatsApp: 0784.116.973

Sindicatul Național Sport și Tineret: Activități și programe dedicate membrilor organizației

11 răspunsuri

 1. ..sunt interesată de aceste activități.
  ..menționez că nu sunt parte din sistem,nu sunt salariat cu funcție de conducere,nu sunt membru al unei organizații.
  ..sunt o mamă și sunt angajată asistent personal al unei persoane cu dizabilitate ( fiul meu) în județul Constanța..și constat cu dezamăgire că persoanele cu dizabilități nu își găsesc loc în această societate, nevoile lor specifice sunt greu de implementat și incluziunea este doar un simplu cuvânt folosit doar pentru că sună bine în context.

 2. Sunt cadru didactic cu specializare educație Fizică și sport!
  Vreau să particip!
  Mulțumesc!????????