„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Weekend la Brașov, înscrie-te în echipă!

10 - 12 martie, Hotel Ambient

Agenția Națională Anti-Doping (ANAD) organizează un workshop gratuit, cu tema „Educația în Anti-Doping”, pentru a identifica instrumentele și metodele de lucru specifice destinate conturării inițiativelor legislative din domeniul educației anti-doping.

În urma numărului mare al celor care doresc să ne întâlnim în weekend, s-a hotărât organizarea unui eveniment în perioada: vineri, 10 martie – duminică, 12 martie 2023;  și, pentru a fi cât mai accesibilă participarea, s-a ales un oraș din centrul țării, Brașov.

* Workshopul este complet gratuit. În cadrul evenimentului, cheltuielile de masă-cazare (2 nopți / 2 locuri în cameră ) și transport (pe o rază de 150 de kilometri) sunt suportate de către Agenția Națională Anti-Doping.

Rezervați-vă locul pentru un weekend la Brașov! Ultimele locuri disponibile!

La acest eveniment sunt invitați să participe și membrii SNST din structurile cu atribuții în combaterea dopajului și traficului de substanțe ilicite sau din entitățile cu atribuții în domeniul sportiv, sportivi, instructori, antrenori, profesori, consilieri/ inspectori/ referenți sport, cercetători în domeniul sportiv, maseuri, kinetoterapeuți, psihologi sportivi, medici/asistenți ce activează în domeniul sportiv, organizatori competiții/ evenimente sportive și alte persoane implicate în activitatea sportivă, administratori și angajați ai sălilor de fitness, dar și practicanții sportului recreativ, tinerii și lucrătorii de tineret.

? Înscrierea la workshop se poate face prin e-mail, la adresa office@snst.ro / formular de participare; termen limită: 28 februarie.

SNST, în calitate de partener ANAD, colaborează cu Agenţia Naţională Anti-Doping în vederea promovării și derulării activităților de susținere a sportului curat și de prevenire și combatere a dopajului în sport. #SNST susține un #SportCurat! ????

Membrii SNST se întâlnesc la Brașov, Hotel Ambient, vineri – duminică / 10 – 12 martie 2023.
???????? Evenimentele sunt susținute de Agenția Națională Anti-Doping prin Proiectul „Ajustarea legislației relevante privind combaterea dopajului în sport”, Cod MySMIS 130073, Cod SIPOCA 740, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă.
.
Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

  ? Formular de înscriere la workshop

  ? Adeziune online sau descarcă de aici

  ?  SNST: Sport, Tineret, Cultură, Educație și Administrație publică

Sursa foto: Facebook / Hai la Brasov

Sindicatul Național Sport și Tineret: Weekend la Brașov, înscrie-te în echipă!

Un răspuns