„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Un an nou mai bun, tuturor celor din Sport și Tineret !

La trecerea în noul an, doresc tuturor membrilor SNST, prietenilor, colegilor, colaboratorilor și partenerilor, multă sănătate, fericire și îndeplinirea tuturor dorințelor! Sperăm ca în anul ce vine să obținem tot ceea ce  ne-am propus,  să avem parte de mai multă sănătate a domeniului nostru de activitate, să putem fi mai fericiți la locurile noastre de muncă și să ne putem îndeplini cât mai multe dintre dorințele care țin de activitatea profesională!

Anul 2019 va fi un an al încercărilor pentru noi cei care muncim în Sport și Tineret, ne așteaptă o perioadă a transformărilor profesionale,  o etapă în care se vor aplica noi prevederi ale salarizării, vom parcurge transferul către administrația locală și încheierea contractelor colective de muncă la nivel de grup de unități și de unitate. Este important să rămânem atenți la modalitatea în care se va face descentralizarea, să urmărim aplicarea corectă a legilor, respectarea / recuperarea drepturilor și păstrarea locurilor de muncă.

În 2018 am depășit unele obstacole împreună și suntem convinși că la fel se va întâmpla și în anul care vine! Să continuăm uniți, în pofida tuturor încercărilor celor care doresc să ne dezbine și să rămânem aceeași organizație puternică, stabilă și dedicată membrilor săi din:

Ministerul Tineretului si Sportului

Direcţiile Judeţene pentru Sport şi Tineret

Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti

Cluburile Sportive Municipale

Complexurile Sportive Naţionale

Casele de Cultură ale Studenţilor

Complexul Cultural-Sportiv Studenţesc Tei

Centrul Naţional de Formare şi Perfecţionare a Antrenorilor

Institutul Naţional de Cercetare pentru Sport

Muzeul Sportului

Federaţiile Sportive Naţionale

Cluburile Sportive Universitare

Vă doresc tuturor, un an nou mai bun ! La mulți ani !

Andy Nagy – Președinte
Sindicatul Național Sport și Tineret

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: Un an nou mai bun, tuturor celor din Sport și Tineret !

Share on facebook
Distribuie