„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

#StămÎnCasă, dar nu stăm degeaba!

CCS Piteşti te ţine activ!

Perioada în care am fost nevoiţi să stăm în casă nu ne-a oprit să ne desfăşurăm activitatea. Ne-am mutat în mediul online şi am continuat să reinventăm fiecare zi cum se poate mai bine pentru voi, studenţii şi tinerii noştri. Cum Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti s-a înfiinţat ca o necesitate de a aduna energiile pozitive studenţeşti, de a promova talentul studenţilor şi spiritul de asociativitate pentru derularea de proiecte în folosul studenţilor şi comunităţii piteştene acest lucru nu s-a schimbat în perioada aceasta, ba chiar ne-a impulsionat să ne dezvoltăm mai mult pe partea de online. Ne puteți găsi pe Facebook: Casa de Cultură a Studenților Pitești şi pe site-ul nostru: www.cspitesti.ro.
Mai jos găsiţi imagini cu repetiţiile şi pregătirile pe care o parte dintre studenţii şi tinerii noştrii le fac online, îndrumaţi de instructorii lor:


SNST promovează activitățile și pregătirile on-line pe care le fac toți cei din Sport și Tineret în perioada restricțiilor de deplasare și a suspendării activității. Așteptăm imagini cu antrenamentele individuale, pregătirea sub îndrumările profesorilor și restul activităților pe care le desfășurați în CCS, CSM, DJST, CSU, FSN, CSN, în această perioadă la: snst.contact@yahoo.com .

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: #StămÎnCasă, dar nu stăm degeaba!

Share on facebook
Distribuie

Un răspuns

Comentariile sunt închise.