„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST la Radio Romania Actualitati

Radio Romania Actualitati – 14 iunie 2019  13.20-14.00 PROBLEME LA ZI (Talk – show RRA) – realizator Sorin Croitorescu

Subiect: conditiile din tabere la inceputul vacantei  

Invitati in studio: Andy Nagy-presedinte Sindicatul National Sport si Tineret,  Daniel Gongu – director Directia Judeteana Sport si Tineret Vrancea; la telefon: Remus Munteanu – secretar de stat Ministerul Tineretului si Sportului,  Mariana Solomon – director Directia pentru Sport si Tineret Constanta si corespondenti in direct: Prahova si Salaj.

Pentru a asculta emisiunea – click aici:  emisiune – probleme la zi

Invitatia a venit in urma comunicatului SNST (vezi articol).

Aratand punctual si concret situatiile cu care ne confruntam, vom determina factorii decidenti sa inteleaga problemele si sa gaseasca solutii. Multumim domnului director Daniel Gongu pentru implicare. Pentru a schimba lucruri este nevoie de fiecare dintre noi: membri, lideri sau directori. Domnul director este membru SNST de la infiintarea organizatiei.

Conform celor discutate astazi si pe baza sesizarilor grupelor din tara, sindicatul a transmis ministerului adresa  nr. 97 / SNST / 14.06.2019, prin care solicita organizarea unei sedinte cu directorii unitatilor subordonate MTS, in cel mai scurt timp. Avand in vedere faptul ca au trecut sapte luni de la instalarea noii conduceri, timp in  care problemele au crescut ca numar si gravitate, situatiile privind bugetele si personalul s-au agravat, iar raspunsurile “de la centru” intarzie sa apara, consideram necesara si urgenta organizarea acestei intalniri pentru a gasi solutii comune si pentru a stabili o procedura unitara de solutionare dar si de aplicare.     

Echipa SNST

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST la Radio Romania Actualitati