„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Esti in sindicat, esti asigurat!

Pentru ca ne simtim datori sa facem cat mai mult pentru sindicalisti, ne-am gandit ca este absolut necesara o asigurare.  Evenimentele neprevazute ne pot lua de cele mai multe ori pe nepregatite si ne afecteaza atat pe noi, cat si pe cei din familie.  Sunt situatii la care nu ne place sa ne gandim. Si exact acestea sunt situatiile pentru care trebuie sa fim pregatiti in cazul in care se intampla. Aspecte precum “nu mi se poate intampla mie”, “sunt prea tanar pentru asta”, “mi se pare prea complicat” sau “este o alta cheltuiala care nu imi este necesara” sunt destul de frecvente si pentru aceasta preluam noi o parte din grijile tale.

Contractul de Asigurare de Grup incheiat intre Allianz-Tiriac Asigurari S.A. si Sindicatul National Sport si Tineret ofera protectie membrilor de sindicat. Beneficiarii politei de asigurare sunt: persoanele asigurate si/sau mostenitorii legali.

Asigurari si clauze: Interventii chirurgicale ca urmare a unui accident sau a unei boli, deces si invaliditate permanenta totala sau partiala ca urmare a unui accident sau a unei boli. Daca se produce un eveniment asigurat, persoana asigurata va fi indreptatita la o compensatie / despagubire de la asigurator. Asigurarea este asadar un mijloc de reducere a incertitudinii. Avem in vedere noi proiecte pentru a imbunatati servciile oferite membrilor si vom reveni cu noutati.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: Esti in sindicat, esti asigurat!

Share on facebook
Distribuie