„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST la CSM Sfântu Gheorghe

*Devenim prioritate prin atitudine!

Joi, 7 septembrie 2023, a avut loc ședința membrilor SNST din cadrul Clubului Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe. În cadrul întâlnirii au fost stabilite primele obiective ale acestei noi grupe: demararea dosarului pentru obținerea reprezentantivității sindicatului la nivelul unității, negocierea Contractului colectiv de muncă SNST – CSM și demersuri pentru verificarea condițiilor locurilor de muncă. De asemenea, au fost prezentate asigurările, beneficiile și avantajele pentru membrii de sindicat.

CSM Sfântul Gheorghe are un colectiv unit, dedicat performanței, o echipă de profesioniști cu rezultate deosebite în activitate și care acționează solidar. La această unitate gradul de sindicalizare este de 100%, toți salariații fiind membri de sindicat.

  ? Chestionar online

Este important să ne pregătim în echipă pentru schimbările

care pot urma în domeniile noastre de activitate.

SNST promovează acțiuni colective prin care să obținem retroactiv drepturi neacordate membrilor de sindicat – recalcularea indemnizaţiilor de concediu de odihnă. Dacă primiți mai puțini bani în perioada concediului de odihnă decât atunci când sunteți în activitate, vă puteți înscrie în următoarea acțiune comună inițiată de SNST în instanță. Întrebați liderul grupei despre documentele trimise de sindicat, verificați stadiul în care se află dosarul, dacă s-a făcut informarea membrilor și strângerea de semnături.

Foto CSM Sfântul Gheorghe 

Informați sindicatul, acționați uniți și apărați-vă drepturile! Cereți egalizarea salariilor la nivel maxim, sporul de 15% și toate drepturile restante retroactiv!

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST la CSM Sfântu Gheorghe

Un răspuns